Українська Канада
-
Ванкувер www.facebook.com/UCAdvocacyGroup/posts/pfbid02Wszxh6LumjE12tJ5WUdghgaVpDJ7ykfkUEuTwwzRFSbfdQdbxz9eVuLA2ecpLyNbl
-
Вінніпег також виходить на протест fb.me/e/2LfY1YVFa?mibextid=RQdjqZ
-
Українська-Канадська спільнота в Оттаві сьогодні проводжала російських вбивць з головного рашистського консульства в Канаді за рузьким кораблем!
-
Всім привіт. Чи обов’язково проходити медичний огляд якщо я через 2 тижня їду з Канади І чи збережеться ворк перміт якщо я захочу повернутися і не пройду мед огляд?
-
Просто дивився на сайті що медогляд дійсний один рік. Якшо я зараз виїду і захочу повернутись через півтори роки чи буде ще дійсний мій ворк перміт)
-
Сша
-
Привіт чи и може хтось порекомендувати вчителя або курси з англійської в Калгарі
-
Ви можете піти на безкоштовні курси. Для цього треба звернутися в YMCA
-
espreso.tv/britanska-rozvidka-rozslidue-prichetnist-rf-do-pidrivu-kakhovskoi-ges-sunak
-
Доброго ранку! Питання: Було у когось така ситуація, що ви не могли зайти на VFS Global щоб записатися на вклійку візи, хоча ви вже заходили? Також якщо натискаєш скинути пароль, ємайл не приходить.. І якщо так, як це можно виправити? Дякую!
-
вітаю. підкажіть будь ласка, подавав дві заявки на свою родину ще 4 місяці назад. всі біометрію здали, але запрошення прийшло тільки на мене через два місяці. чи можна продублювати заявку щоб процес якось йшов? 🥲 буду дуже вдячний за пораду
-
Доброго дня. Цікавить теж
-
Доброго дня. Чи приймає Львів на вклейку візи? І чи потрібно попередньо записуватися на сайті на вклейку?
-
в україні не вклеюють
-
потрібно дивитись умови на сайті візового центру країни-міста
-
Подякував. Так попередньо потрібно записуватись на сайті на вклейку?
-
Кого цікавить Duolingo super пишіть
-
Добрий день. Подали заявки ще в вересні 22-го року. Чоловік отримав візу в листопаді того ж року. Донька в квітні 23-го, а от моєї досі немає. Дублювання анкети нажаль не допоможе. Залишається тільки чекати.
-
Добрий день. Обліковий запис дійсний 5 днів, потім анулюється. Реєструєтесь по новій і все ок. Там маленьким сірим шрифтом це написано внизу.
-
Я хочу вже почати вчити
22 Jan 2023, 19:22
85055/123899
about 5 hours ago