Українська Канада
-
Це до питання чому всім «глобально пофіг». Для людей в Європі це лише стрічка в новинах і десь далеко)
-
не рівняйте це, ми – інші, історія та ситуація в нас – інша. Нас ЗАБОВ ЯЗАЛИ фактично віддати можливість себе захищати, обіцяли мир і прийшло все до війни, ще й від тої країни, яка мала бути цим захиснииком...
-
Але Сирія не віддавала ядерну зброю за обіцянку захищати територіальну цілістність
-
Так само як нас хвилювала війна в Сирії, а там режим за підтримки Росії людей і бомбив, і хімічною зброю травив незгодних
-
Я це розумію, але я пояснюю логіку людей, більшість людей в Європі та Америці не знають ні про Будапештський меморандум, ні про гарантії. Для них це, нажаль, лише стрічка в новинах і не більше.
-
це так, але ми – не Сирія Часто кажуть "а чому нам допомогають на людям з якихось інших країн не так". Ось саме тому, що в нас забрали можливість себе захищати самостійно
-
Ви ще в Монреалі не були, де русня запускала на 9 травня літак з колорадкою та святкувала дєньпабєди. Тут і вати багато, і в цілому тих хто невсьотакадназначна
-
@Waldemar_can, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Найняти ботів, які зарепортять сторінку
-
RBC ipad дають, але 15 долларів в місяць безкоштовно нема айпаду 🙁
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, канадську безкоштовну кредиту карту з хорошими бонусами. Дякую
-
Доброго дня, можете скинути посилання на сайт, де діти рейструвались на НМТ?
-
Дайте посилання на акцію з Ipad
-
буду ржать якщо це за гроші 🥲
-
Про відсотки за покупки
-
Айпад це не бонус? А про які ви бонуси?
-
То я ж не про Ipad, а про кридитку
-
Напишу класне резюме та супровідний лист англійською, переклад, можу зробити резюме на різні посади. Написав 100+ резюме в 30 + галузях Є зразки, якісно та швидко.
-
в СІБС якісь там кешбеки є але я в цьому всьому не розбираюсь вони там самі шось нараховують шось списують
-
То це для нових клієнтів. У мене є рахунок у RBC. Мені потрібно кредитку
22 Jan 2023, 19:22
85095/124513
2 minutes ago