Українська Канада
-
Це в принципі безкоштовно -_- Брати гроші із своїх громадян коли вони в біді це соромно, особливо в таких елементарних питаннях, де їм просто треба скинути 1-2 посилання або файла
-
То багато .
-
Ага. 100%
-
І кавер леттер пише тількі так🫡
-
це так не гарно на наших же наживатись( Шось з розряду "заповню вам заявку КУАЕТ за 300 долларів"
-
ChatGPT зробить швидше та й може краще :)
-
це як "я пропоную вам зняти квартиру у львові за 2000 долларів коли ви тільки що виїхали з Маріуполю" це не заборонено, просто ви – мудак
-
Чому розводжу ? Я ж не беру кошти і кидаю у чс ? Я пропоную послугу , діло людини погодитись чи ні
-
А , не знав . Коли я подавався ще було треба десь роки 4 тому
-
я про резюме
-
Вже не треба до консульства фото.
-
Ви коли справи не мали то мовчіть краще 😂 чи ви все під u4u складаєте
-
Та ви що ? А в посольство не треба фото ? Коли готуюсь до інтерв’ю ?
-
Фото взагалі не треба туди 😂😂😂
-
Людина може займатись іншою справою та не мати час на заповнення анкет чи резюме . Я коли наприклад на американську візу подавав також користувався послугами агентства то що вони розводили ? - ні . Я не хочу щоб я щось не так вписав або моє фото не пройшло банально по критеріям . Нічого складного , але є нюанси .
-
То таке, мою справу я маю контролювати сама. Але е люди яким це складно. Так що хтось мае робити це за гроші.
-
хапхахахпхапхах, боже, чєл впрарює безкоштовні послуги за гроші і ще й з помилками, англійскою це називається КРІНЖ
-
В кожному банку є безкоштовні кредитки, у всіх кредиток є кешбек. Не обов'язково шукати де кращі відсотки, там +/- все однаково. Користуюсь Канадіан Таєр для заправки авто і покупок в їхніх магазинах, користуюсь PC, під них підв'язано богато мережевих магазинів Драгмарт, Ноуфрілз Маркс і т.д, користуюсь MBNA для покупок на Амазоні, користуюсь Tangerine, користуюсь CIBC і ще є одна, назва вилетіла з голови. Там завжди висить мій кредитний рейтинг. Для підвищення кредитного ліміта в мене найкраще працює Канадіан Таєр. Там за пару років прогрес відбувся з 5 тисяч до 23 тисяч. Інші навіть поряд не стояли. Якщо і піднімають, то по тисячі-дві за кілька років. Треба мати як мінімум 2 кредитки: одну Візу і Мастеркард. Є магазини, які не приймають Візу. Є банки, які блокують картку, як тільки їм здасться, що ви робите дивні транзакції. А так, як я зараз роблю донати на українськи картки, то блокували картку. Бо поки ти зрозумієш, що її блокнули, поки додзвонишся у їхню підтримку і розблокуєш, тобі треба ще кілька транзакцій провести - банально скупитися в магазині. Тому карток має бути як мінімум дві
-
Мені безплатно написали 🤔
-
Шукаю співмешканця для оренди двокімнатної квартири (Бремптон), також розглядую варіанти якщо в когось є вільна кімната і шукає співмешканця, розглядую весь торонто gta, дякую
22 Jan 2023, 19:22
85119/124021
about 4 hours ago