Українська Канада
-
Надійшло на пошту повідомлення, що якщо не здам протягом 30 днів біометрію, то моя анкета буде розглянута без неї, і швидше за все буде відмова. Питання, у разі відмови, це ніяк не вплине на мою візову історію?
-
Головне, щоби не москаль, або їм співчуваючий.
-
Эй ти там, привіт! Мене звати Богдан та я починаючий тату майстер. Ми з моєю дружиною, котра має дворічний досвід в тату і пірсинг індустрії, приїхали до Канади декілька місяців назад та обладнали частину нашого дому в професійну приватну тату студію. Та прямо зараз мені потрібні моделі для довготривалої співпраці. Я готовий вам показати гарний результат! Пиши щоб отримати кваліфіковану консультацію про ваш тип шкіри та побачити наші соціальні мережі! #freetattoo #toronto #models
-
Перепрошую? Можна задати зустрічне питання, чому оголошення про протести в Оттаві було видалено?
-
Ну от так треба розбиратися, а то “квиток назад в Україну”, в Калгарі русні вистачає також, яка готова дискридитувати Українську спільноту всіма засобами, а тут написали на камені, і сказали що це Українець. Це професійно взагалі?
-
А звідки така впевненість що це зробив Українець? Як мінімум назва міста написана не правильно
-
може то там і літера "S" пропущена між "U" та "А"...а то про яке діпро - невідомо 🤭
-
Торонто Скарборо
-
Кримінальна відповідальність і депортація за напис? лол Це смішно (ні), коли читаєш таке паралельно з "новинами" про те як поліцейські нічого не роблять, коли людей б'ють і грабують на вулицях
-
lol