Українська Канада
-
Можна справді якісь бізнес зробити в Україні, коли буде більш безпечно, для мене головне не жити при фанатизмі, не хочу повертатись до Ізраїлю
-
Якщо рівень життя буде схожим на Канадійський, поїду з радістю! :)
-
Це зневага до Канадської культури та самих Канадців, тому я радий бачити що наші люди вчать мову, знайомляться з Канадцями та ще встигають будувати бізнес, починати карʼєру в місцевих державних та благодійних структурах, інтегруватись в політичне життя.
-
Також в нас великий запит на інтеграцію, бо за моїм спостереженням для мене було шоком бачити в різних сферах інших мігрантів які тут вже багато років, але практично не знають англійську мову, нічого про Канаду, і живуть в де-факто гетто власних національних спільнот.
-
Ви будете здивовані, але Українці за півроку-рік в Канаді досягають просто неймовірного, порівнюючи з іншими мігрантами. Особливо родини з дітьми, які встигають знайти житло і роботу, будувати карʼєру та вчити английську. Ті хто тут вже понад рік точно не «безперспективні». Ми талановита та працелюбна нація, на мою думку уряд Канади робив на це ставку, коли відкривав CUAET.
-
Чи цей елктронний витяг є дійсним для міграційної Канади? Раніше повідомляли, що як раз цей витяг з копією паспорта + чек за послуги треба надсилати в Укр посольство чи консульство Канади, і вони вже роблять офіційний документ про несудімість английскою.
-
а я б із задоволенням поїхав до Ізраїлю, але, на жаль, не маю права на репатріацію, а таким людям переїхати до Ізраїлю практично нереально 😔
-
Моя колишня жінка лишилась в Ізраїлі, не наважилася їхати в Канаду, а громадянство вона отримала через мене
-
зрозумів натяк, шукаю єврейку)
-
Квартира с Спален: 2 и Ванные: 1 Lawrence Ave W, North York, ON M6L, Canada Торонто. Пропонується в оренду простора квартира з великою спальнею, величезним лівін-румом, який можна зонувати на ще одну спальню і лівін рум. Квартира частково мебльована. + неймовірна тераса з видом на Weston lions park. У ванній кімнаті вікно). + можливість паркомісця за додаткову оплату. + поруч муніципальний басейн (для дітей) + парк + прокат велосипедів Ціна: 2500 CAD/місяць (з комунальними). Перевагу власник віддасть парі. Але розгляне й інші варіанти. Головне щоб потенційні орендарі мали роботу. Локація: перетин Lawrence Ave West та Hickory Tree Road. За подробицями звертайтесь в особисті повідомлення 4166241314 Dmitrii
-
❤️Планується виїзд з України. Кому потрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, табак\кальяни та все подібне, і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Я думаю тут справа не в грошах, а в мотивації. Коли є відповідальність не тільки за себе, а і за дітей, люди залучають максимум ресурсів для облаштування життя
-
Я згодна, діти є велика мотивація!;) Я деколи думаю як склалась моя доля в Канаді без дітей? Можливо я би вже поїхала з цієї країни, а можливо вивчилась на лікаря…не знаю… Імміграція нелегкий шлях, багато чого і від самої людини залежить, від сили волі…моє улюблено слово це flexible, чим більше в вас цього flexible тим мені здається буде легше адаптуватись в любій країні світу IMHO 🤗