Українська Канада
-
Чи цей елктронний витяг є дійсним для міграційної Канади? Раніше повідомляли, що як раз цей витяг з копією паспорта + чек за послуги треба надсилати в Укр посольство чи консульство Канади, і вони вже роблять офіційний документ про несудімість английскою.
-
а я б із задоволенням поїхав до Ізраїлю, але, на жаль, не маю права на репатріацію, а таким людям переїхати до Ізраїлю практично нереально 😔
-
Моя колишня жінка лишилась в Ізраїлі, не наважилася їхати в Канаду, а громадянство вона отримала через мене
-
зрозумів натяк, шукаю єврейку)
-
Квартира с Спален: 2 и Ванные: 1 Lawrence Ave W, North York, ON M6L, Canada Торонто. Пропонується в оренду простора квартира з великою спальнею, величезним лівін-румом, який можна зонувати на ще одну спальню і лівін рум. Квартира частково мебльована. + неймовірна тераса з видом на Weston lions park. У ванній кімнаті вікно). + можливість паркомісця за додаткову оплату. + поруч муніципальний басейн (для дітей) + парк + прокат велосипедів Ціна: 2500 CAD/місяць (з комунальними). Перевагу власник віддасть парі. Але розгляне й інші варіанти. Головне щоб потенційні орендарі мали роботу. Локація: перетин Lawrence Ave West та Hickory Tree Road. За подробицями звертайтесь в особисті повідомлення 4166241314 Dmitrii
-
❤️Планується виїзд з України. Кому потрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, табак\кальяни та все подібне, і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Я думаю тут справа не в грошах, а в мотивації. Коли є відповідальність не тільки за себе, а і за дітей, люди залучають максимум ресурсів для облаштування життя
-
Я згодна, діти є велика мотивація!;) Я деколи думаю як склалась моя доля в Канаді без дітей? Можливо я би вже поїхала з цієї країни, а можливо вивчилась на лікаря…не знаю… Імміграція нелегкий шлях, багато чого і від самої людини залежить, від сили волі…моє улюблено слово це flexible, чим більше в вас цього flexible тим мені здається буде легше адаптуватись в любій країні світу IMHO 🤗
-
Дмитро, як вважаєте чому так? Самі люди приїхали непідготовлені? Чи тому що влада Канади дала таку можливість сюди приїхати всім бажаючим? А тепер маємо що маємо…
-
Розумію але хочу зазначити, що серед Канадців також багато тих, хто ледве дотягує щоб заплатити аренду та прожити. Нам, зрозуміло, ще гірше чим ним при всіх обставинах, але ситуація з економікою погіршилась по країні
-
Очевидно що причина в доступності візи, без цієї візи ви б ніяк не приїхали без англійської та конкурентної професії.
-
Уряд Канади навмисно знизив вимоги щоб більше Українців змогли вибратися в безпеку від російського вторгнення. При всіх складнощах Українці в Канаді в безпеці, що вже вартує вдячності
-
Тобто CUAET був недостатньо продуманий, без врахування того що люди можуть приїхати без мови… Дякую за думку
-
Причини можуть бути індивідуальними і зрозуміло, що люди хочуть кращого життя.