Українська Канада
-
@banofbot
-
Поможем с выездом Мужчин из Украины в Молдову и Румынию Никаких предоплат мы не берём оплата после пересечения границы молдовы , никаких полей не перебегаем. Проезд осуществляется на легковом автомобиле Убедительная просьба не тратьте ваше драгоценное время и писать только тем кто действительно нуждается в этом Более детальную информацию можете получить написав в личные сообщения.
-
Є пару Монреальских каналів. Назва одного українською мовою, інший - англійською. В обох по +/-2 тис підписників. Кидати посилання не буду, в пошуку можна самому знайти
-
Трошки схоже на море і Бугаз…:(((
-
Ворк перміт!
-
Вибачте, так анкету можна подати до 31-го 2024? 🙏
-
Нагадуємо: Подати аплікацію на візу до Канади за тимчасовими заходами CUAET можна до 15 липня 2023 року. Отримати разову фінансову допомогу від федерального уряду Канади ви можете, якщо приїдете до Канади до 31 березня 2024 року. Надання готелів на два тижні від федерального уряду також до 31 березня 2024 року. Деякі провінції мають власні програми щодо надання готелів: - Манітоба, у місті Вінніпег - до 30 днів; - Альберта, міста Едмонтон та Калгарі - до 30 днів; - Ньюфаундленл та Лабрадор, місто Сент Джонс - до 45 днів.
-
Хвилі 🌊 як на морі 🤗
-
Чисть-чисть коменти!все одно рот не заткнеш всім
-
Підкажіть будь ласка,якщо я не встигну приїхати до Канади у березні 24 року,мою візу анулюют?
-
доброго дня! до 16 років нездають біометрію? якщо день народження 24.07 і буде 16 років, потім то не буде проблемою?
-
@usernameandrii, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Шановна громада, перукарі е в якихось провінційних програмах на PR?
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка,чи буде віза дійсна,якщо я не приїду до Канади до 31 березня ?
-
Привіт, так. Але воркперміт та допомогу начебто вже не отримати. Якщо я правильно все зрозумів))
-
Дякую, зрозуміло😊
-
В чаті через пошук, там є повідомлення адміна.
-
Навряд він мені відповість
-
instagram.com/mykhailo.puryshev?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт друзі. Дайте будь ласка контакти волонтерів, які допомагають ЗСУ та постраждалим внаслідок підриву ГЕС. Дякую
22 Jan 2023, 19:22
85430/124825
32 minutes ago