Українська Канада
-
Як це не пов'язана? Кожна мова - відображення нації, народу, країни. І засновувалась на потребах людей, територіально приналежних. Чомусь французи не говорять на китайській. Адже Франція - то й мова французька...Ви зовсім неосвічені... Ви вільні спілкуватись особисто будь-якою мовою. Питання в тому, що соціум може вас не прийняти. Адже є загальноприйняті правила. Воля ваша - хоч малюнки малюйте, як египтяни. Але не ображайтесь у відповідь чути, що ви пустельник і справ з вами не матимуть.
-
Корочє я проголошую так називаєму "Російську" мову частиною Української мови тож тєпєрь я могу говоріть по-русскі, потому что ето тоже часть української
-
ага, я не можу розписуватися звичайно, але декілька народів з Вами я не впевнений, що будуть згодні
-
Яку саме німецьку мову Ви маєте на увазі?)
-
Німці вже очистили ніби своє ім'я діями. Росія - ні!
-
тоді німці не мають права теж на свою мову, що далі? коли кажуть німецька, уявляють спочатку Німеччину, а вже потім Австрію чи Швейцарію.
-
Росія стане також частиною України, технічним придатком
-
До чого ці розмови взагалі в Канадському чаті? Тут Українська, вдома хоч китайською, просто не дивуйтесь, що на вас будут дивно реагувати на укр заходах:)
-
тож коли Зеленський стане президентом РФ і України я раджу зробити російську суржиком і оголосити її частиною Української
-
але вони в позорі зараз і не мають право мати мову їх предків.
-
Чому Ви так впираєтеся ногами в ту російську мову? Навіщо? Говоріть собі на здоров'я. Мовчки.
-
то мені ненавидіти вірменів за те що вони своєю мовою говорять? Ні, нормальна мова, нормальні люди.
-
причому тут це? ти ж не написав, вірменоговорячі українці, а написав вірмени, лол. Прив’язавши зпершу їхню національність до мови якої вони говорять, а не до країни проживання чи громадянства.
-
Якщо я їм не сало, а окрошку - не значить що я батьківщину зрадив.
-
Не треба таких знущань над українською мовою, хай краще буде окремо
-
нести код нації та бути приналежним до нації - різні речі. Якщо я українка і маю громадянство, приміром Іспанії, я не іспанка. А громадянка Іспанії... Різницю відчуваєте?
-
я відповів вам, що не дивлячись на те, що я все життя говорив і російською і англійською і будь-якою мовою, це не значить що я поклоняюся Англії чи росії.
-
Вони громадяни України, а не українці за походженням
-
по моєму, ти вже в цьому реченні сам собі відповів
-
Все життя в моєму місті Армяни говорили армянською. Але вони жили в Україні и мали українське громадянство. Чи були ті армяни українцями? Так