Українська Канада
-
Не треба таких знущань над українською мовою, хай краще буде окремо
-
нести код нації та бути приналежним до нації - різні речі. Якщо я українка і маю громадянство, приміром Іспанії, я не іспанка. А громадянка Іспанії... Різницю відчуваєте?
-
я відповів вам, що не дивлячись на те, що я все життя говорив і російською і англійською і будь-якою мовою, це не значить що я поклоняюся Англії чи росії.
-
Вони громадяни України, а не українці за походженням
-
по моєму, ти вже в цьому реченні сам собі відповів
-
Все життя в моєму місті Армяни говорили армянською. Але вони жили в Україні и мали українське громадянство. Чи були ті армяни українцями? Так
-
Давайте всі прибори і всі книги написані в росії викинемо! Все що придумали росіяни.
-
ви проросійський дуже
-
молоток тримає кат, ане я
-
я пропоную не називати молоток куском говна якщо ви ним вдарили себе по руці. Молоток як і мова це інструмент.
-
Говоріть собі мовчки? Це як?😂😂
-
У стані війни країна і її громадяни. Ви хочете зберегти культуру - в своїй сім'ї будь-ласка. Поза нею - ви маєте коритись правилам більшості, тим паче, підкреслю, коли ми в стані війни з росією. Ви зараз намагаєтесь приліпити до здорового організму кусок гівна і вимагаєте, що б воно приросло, щоб тіло його не відторгало. Дивні, чесне слово.
-
ми тобі намагалися довести, що мова ассоціює тебе з країною, ти навів сам приклад, в якому це підтвердив, а зараз займаєшся софістикою. де ти побачив заклик ненадіти вірменів?
-
вірмени ображали мене в школі, вони були моїми окупантами в дитинстві. Проте їх мову і народ я шаную, не звязую покидьків з країною
-
Ви маніпулюєте фактами
-
бо я не хочу щоб мене чи моїх дітей гнобили в України за мою культуру.
-
Типу не мусолити цю тему в інтернеті, бо все одно тут важно когось в чомусь переконати. А взагалі це задумувалось як оксюморон 😅
-
Я думаю, що Канада - це прекрасний приклад того, як люди із різним корінням живуть разом в одній країні поважаючи один одного. Також є законодавча база, яка захищає права та свободи.
-
а хто його переслідує за мову? чи в Україні хтось когось за мову переслідував? так, багато українців були “зросійщені”, але я не пам’ятаю, щоб колись це було прикладом для гордості, як в цієї людини.
-
так! але мова в чаті (особливо від foreverLiveArt) йде не про особисте спілкування. а про життя і потреби соціуму. Тут це правило не спрацює.