Українська Канада
-
condor.com
-
Або як вин називається правильно 🤔
-
Я дерев'яний в цих питаннях. Чи це офіційний сайт?😁
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка. Днів через 10 після здачі біометрії прийшов на ел.пошту лист про попереднє погодження work permit (letter of introduction). Після вклейки самої візи більше нічого додатково не приходило. Так і повинно бути?
-
@katharine_k хоче кікнути @SamoilovTrade з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ищу людей на удаленную работу 💰 Обучаю абсолютно бесплатно ✅Никаких денег на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под% Кого заинтересовало в лс👇
-
Віримо, що так і буде!
-
@alexsivokon, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Та ні, для малих дітей. Але може через розбіжність типів віз буде затримка або треба всім бажання працювати зазначати)
-
Нагадайте, а неповнолітнім дітям можна/потрібно ставити Yes о роботі в Канаді, для робочої візи замість туристичної. Дякую.
-
А ось читаю, що visitor обмежує перебування у країні до 6 місяців. Це так? Не виникнуть труднощі по CUAET
-
Перебування в країні дозволяє ворк чи стаді перміт, а не віза
-
Перебування в країні обмежує лише віза. А от право працювати та навчатися у школі/коледжу, ворк пермит або візитор рекорд/стаді перміт. Це різні речі. Наприклад віза відчинена до 2027 року, але право на працю у вас регламентовано ворк перміт до 2025, отже ви можете перебувати у Канаді ще два роки без права на працю.
-
Віза та право на працю різні речі. На зараз українці які приїхали по CUAET мають відкритий ворк перміт і можуть працювати на будь-кого. Після закінчення відкритого ворк перміту можна податися на закритий або за три роки відкритого ворк перміту податися на постійне резиденство.
-
На підстави мульті візи яка є у вашому паспорті.
-
На якій підставі скажить будь ласка, можно перебувати в Канаді, якщо закінчився ворк перміт? Дякую.
-
Звичайно можете! Але в такому випадку вам треба visitor record…
-
Чому?! Віза за CUAET є мульті віза (робоча/студентська/туристична). Хіба я не можу бути туристом у Канаді?!
-
Тобто продовжувати ворк перміт є обов’язковою умовою після його закінчення, ви не можете знаходитись просто так в Канаді бо в вас є ще дійсна віза…
22 Jan 2023, 19:22
85771/123850
about an hour ago