Українська Канада
-
-
@banofbot
-
Ищу людей на удаленную работу 💰 Обучаю абсолютно бесплатно ✅Никаких денег на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под% Кого заинтересовало в лс👇
-
Перебування в країні обмежує лише віза. А от право працювати та навчатися у школі/коледжу, ворк пермит або візитор рекорд/стаді перміт. Це різні речі. Наприклад віза відчинена до 2027 року, але право на працю у вас регламентовано ворк перміт до 2025, отже ви можете перебувати у Канаді ще два роки без права на працю.
-
Віза та право на працю різні речі. На зараз українці які приїхали по CUAET мають відкритий ворк перміт і можуть працювати на будь-кого. Після закінчення відкритого ворк перміту можна податися на закритий або за три роки відкритого ворк перміту податися на постійне резиденство.
-
На підстави мульті візи яка є у вашому паспорті.
-
На якій підставі скажить будь ласка, можно перебувати в Канаді, якщо закінчився ворк перміт? Дякую.
-
Звичайно можете! Але в такому випадку вам треба visitor record…
-
Чому?! Віза за CUAET є мульті віза (робоча/студентська/туристична). Хіба я не можу бути туристом у Канаді?!
-
Тобто продовжувати ворк перміт є обов’язковою умовою після його закінчення, ви не можете знаходитись просто так в Канаді бо в вас є ще дійсна віза…