Українська Канада
-
Для легального перебування в Канаді достатньо мати діючий WP, навіть якщо віза закінчилася.
-
ааа, ну це норм
-
І дадуть візітор рекор строком на пів року в більшості випадків, а там як офіцер вирішить, яка мета вашої поїздки, надовго, де будете мешкати і так далі…
-
Віза потрібна тільки на перетин кордону.
-
тобто якщо в мене візітор віза то я все-одно не можу поїхати в Канаду? а як це право на в їзд є а на перебування нема? Типу я заїду і.??
-
як це 😵
-
Може бути, зато і написав-ЗДАЄТЬСЯ. ) Не пам‘ятаю точно…
-
Не буду з вами сперечатися, но мені здається 30;)
-
Спробувати можно, а там вже імміграційна служба буде вирішувати подовжувати вам перебування чи ні… Але якщо ні, то не переживайте 30 днів вони дадуть вам на виїзд
-
Здається за 60 діб до завершення.
-
ворк перміт, наприклад
-
а я можу хіба їх продовжити?
-
Ви самі маєте слідкувати за вашими рекордами будь то візітор чи ворк чи стаді і вчасно подати на extension як що плануєте надалі знаходитесь в Канаді…
-
Знайшов інструкцію де анкету дітей розбирають, там ставиться Yes у частині що заповнюешь за дитину і свої дані. Але в кінці є ще форма IMM 5476 де вказано має бути заповнена у такому разі. Вже зовсім заплутав
-
Тому всі вчимо англійську мову, здаємо мовний тест на найвищій бал і скоренько подаємся на номінацію/ПР щоб оце встигнути за три роки ворк перміт по CUAET;) А для цього треба їхати в Манітобу чи НЛ бо там самі легші програми! 😉Все дуже просто 🤗 І не буде головного болю з тима подовженнями пермітів…
-
‼️дорогі учасники, хочу вас попередити. нещодавно мені написали декілька учасників чату з проблемою — їх статус в Канаді закінчився, тому що паспорт був короткого строку дії і відповідно перміт також. замість продовження статусу вони подались на cuaet знову і як наслідок, знаходяться зараз без легального статусу в Канаді. це неправильно і наслідки можуть бути дуже серйозними. ❌якщо статус прострочений до 90 днів - потрібно буде платити 200 кад за відновлення статусу, більше 90 днів - просто відновити статус неможливо. 🇨🇦якщо ви вже в Канаді і у вас є work permit або study permit або visitor record, який скоро закінчиться, вам необхідно продовжити статус! для цього у вас повинен бути новий або продовжений паспорт. на паспорт, строк дії якого закінчився, документи не видають! коли отримаєте паспорт, не подавайтесь на візу куает знову. віза — це документ для в’їзду. якщо ви вже в Канаді, найголовніше, що потрібно зробити — продовжити статус. саме статус ( visitor/student/worker) визначає ваше легальне перебування у Канаді, не віза! потім, якщо потрібно, можна податись на візу. інструкція, як податись на візу вже в Канаді є у закріпленому. 📭після схвалення, документ (візитор рекорд/стаді перміт/ворк перміт) прийде поштою на адресу, яку ви вказали (лише в межах Канади, на адресу поза межами Канади ці документи неможливо отримати). тому в анкеті вказуйте актуальну та повну адресу! ✔️доки розглядається заявка, аплікант знаходиться у легальному maintained статусі, навіть якщо статус закінчився. головне — податись до того, як статус закінчиться. 📁подаватись на продовження статусу необхідно з аккаунту ircc (це не той же портал, з якого ви подавались на куает). www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html ✅інформація про продовження статусу visitor/student/worker: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html якщо подаєтесь на продовження візитор рекорду, то після опитування повинна з’явитись опція Visitors in Canada. у списку документів для продовження статусу «візитор» (отримання візитор рекорду) повинна бути форма IMM5708. ⬇️відео «як завантажити форму IMM» t.me/UAtoCanada/166608 платити за продовження статусу не потрібно: t.me/UAtoCanada/75089
-
Там здається форма, яка якщо заповнює за дитину родич, то вона не треба, якщо ж якийсь представник, якому ви платите, то потрібна.
-
Це для дитини? Зараз перевірю, я ставив No для роботи, але заповнив хто анкету заповнює, член родини
-
Якщо ви подаєтесь на вклейку візи, то маєте заповнити форму 5257. Якщо система видає іншу - невірно десь відповіли на питання.
-
Коли подаєтесь саме на Візу дитині, все правильно - пишете work. Візу за результатом все одно дають Visitor. Але на право працювати вона не впливає. Якщо вашій дитині 16 і ви хочете право працювати - подаєтесь на work permit, якщо в неї visitor recird. Це зовсім інша процедура.
22 Jan 2023, 19:22
85794/123847
about an hour ago