Українська Канада
-
Де у них логіка? Декриміналізацію героїну в британській колумбії робити можна, де і так вже маргіналів-наркоманів повно, а послуги повій це велике зло?
-
я думаю, з такими питаннями краще не в цю групу і дізнаватися напряму 😃 Tinder здається ще живий, там точно менше шансів на кримінал
-
Тут це не прийнято, і доречі уряд декілька років заборонив досвід роботи в цих «салонах» розглядати для міграції)
-
То краще з Канадцями радитися, які знають цю країну і як все працює насправді. Нам треба думати, як не заробити правопорушення, щоб додому не відправили)
-
Ще трохи і населення Канади перетне позначку в 40 мільйонів людей, очикуєтся на цьому тижні
-
В Канаді ескорт послуги не є легальними… Сходить в бар, там переважно знайомляться с дівчатами/хлопцями, можливо повезе… Місцеві кажуть що краще починати зі стріп клубів, як що вам за дівчатами;) І не звертайте увагу на акцент, кажуть що це дівчатам подобається… Більше не знаю чим вам допомогти 🤗
-
Заповнюєте форму і відправляєте онлайн… www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Ну та ви ж не будете на них кидатись? Хз може буде навпаки? 🤷♀️ Купити пару дринків, підсісти поспілкуватись, познайомитись, не думаю що це вже такій злочин;)
-
Кажуть дівчата туди приходять тому що там хлопці… Я теж спочатку не зрозуміла 🤭
-
Ну дринк купити, готель зняти це ок, а от після готеля не треба платити партнеру;)
-
То я щось не розумію ви дружину шукаєте чи вам здоровʼя поправити?
-