Українська Канада
-
То я щось не розумію ви дружину шукаєте чи вам здоровʼя поправити?
-
Буду вдячна, за детальнішу інформацію. Якщо можна, поділіться посиланням на курси від Quickbooks. Google пропонує багато різних курсів по Quickbooks, але всі вони платні. І підкажіть, як можна знайти free tax clinic , де можна пройти курси. Дякую
-
Немає ніяких проблем, нічим не відрізняється від інших країн, перевірено 😁
-
Та ніби ні … чоловік питав за послуги, може де надумав платити, сорі може я не так зрозуміла🤷♀️
-
Я рік потому спілкувався с канадійцем. В 40 років одружився з украінкою. Говорить, що до цього загалом relationship в житті не було ніяких. Я дуже був здивований. Я так розумію в них реально з цим проблеми. Якщо можна було випити дрінк в стрип барі та познайомитись, то б він би це зробив.
-
А шо десь треба платити в якійсь країні?))
-
Ну то вже кожному своє…
-
Я так розумію що той канадієць якщо б міг здоров'я поправити в той спосіб як ви описали, то і на українці би не одружився. Це я так із розговору з ним зрозумів.
-
Як Бог дасть
-
І платять, і гроші дають на раз два, про те шо тут все 50/50 це теж вброс, я б вже померла якби так було 😂
-
Добрий день! Порадьте, будь ласка, як краще з України відправити паспорт у візовий центр (і в який краще)?
-
Шо це такє
-
Гроші пост фактум?🌚
-
Ви мабуть не були або не жили в Німеччині або у Франції так точно) Без їх державної мови ви там не потрібні
-
У Німеччині і у Франції спілкуються ще і англійською, якщо людина не знає німецьку чи французьку.
-
Це до повідомлень трохи вище ))
-
Тема групи про життя у Канаді, а тут знову мовний десант спустився і пішла битва не на життя, а на смерть
-
Вітаємо, Volodymyr! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. Є кілька вільних місць, докладніше в лс
-
гугліть, є купа компаній, в основному туристичних, які цим займаються, (вони ж і розкажуть покроково і детально як саме це зробити)
22 Jan 2023, 19:22
85855/124023
about 7 hours ago