Українська Канада
-
@CryMeARiver666, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня. При здачі в оренду житла в Україні крім 19.5 % податків в Україні потрібно цей дохід декларувати також і в Канаді і сплачувати додатково податок тут?
-
Не думала, що то потрапить в цю групу схахах
-
Яворина ван лав
-
Опа, а це вже серйозно
-
Оттава сьогодні, хтось відкриває спортивні ігри, а хтось ловить флешбеки 🤬
-
Київ
-
А ви з якої частини України приїхали?
-
Ну це не Україна, вони мають на це право, це їх країна
-
@Tensei_ii, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Саме так низько літали?
-
Був на його концерті у Варшаві) Проспівав 5 пісень а потім пів концерту виступали його діти, внуки, правнуки, всі родичі ну і в перервах якийсь мужик гуморески розказував
-
Перший час бо грошей не було, зараз я вже їх закриваю, а хочу відкрити нову, щоб в мене якщо щось станеться було чим скористатись, якщо зникнуть всі гроші
-
Введіть в курс діла. Навіщо ви їх оформлюєте? Які переваги?
-
Я маю три штуки
-
я так, ось теж буду скоро робити чергову
-
Що значить «чергову»? Ви їх за графіком оформлюєте? 🙂
-
закриваю не картки, а борги на них
-
Навіщо закриваєте, якщо вже вони відкриті? Цим ви понижуєте свій кредитний рейтинг. Чим більше кредитних продуктів на вас оформлено, і які ви гасите без просрочки, тим рейтинг вище.
-
Я з одною кредиткою visa від RBC проходила років 10 😂 а потім ми відкрили костко CIBC і маю ще triangle Всьо…
22 Jan 2023, 19:22
85879/124023
about 7 hours ago