Українська Канада
-
Тобто зі своєї зарплати я буду сплачувати їм певний відсоток чи це стала сума? Відносини з Union та працівником як це виглядає? Я підписую з ними угоду? Також пропонують низку бенефітів, як це все оформлюється документально? Дякую за відповідь, бо неможу до кінця зрозуміти.
-
Сплата внесків до профспілки може бути різною залежно від конкретних умов і політики профспілки. Зазвичай то є невеликий % від суми заробітної плати, але зустрічав і фіксовані внески. Залежно від галузі членство може бути і обов'язковим. Відносини між профспілкою і працівником будуються на основі колективної угоди яку підписують профспілка і роботодавець. Як працівник ви не підписуєте окрему угоду з профспілкою, але ви стаєте членом профспілки, якщо вирішите приєднатися до неї. У колективній угоді можуть бути визначені різні бенефіти і пільги, які надаються працівникам через профспілку. Це можуть бути такі речі, як підвищення зарплати, виплати компенсації, пенсійні плани, страхування на випадок хвороби чи нещасних випадків, відпустки тощо. Угода визначає ці бенефіти і умови їх застосування. У разі якщо ви стаєте членом профспілки, вам буде надана інформація: статут профспілки, правила та процедури, угоди, форми заяв та інші документи, тобто буде зроблено все, щоб ви знали свої права та як ними користуватися.
-
А як дізнатися , чи роботодавець з Юніон, чи без ?
-
Дякую!
-
Це тоді вже диктатура. Хоча чого я дивуюся, коли зараз хлопців не випускають, це в принципі дикість
-
А на сколько выдается виза CUAET? И сколько надо прожить в Канаде, чтобы получить PR?
-
Вітаємо, Илья! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
А на скільки видається віза CUAET? Ы скыльки треба мешкати в Канаді, щоб отримати PR та паспорт?
-
Вам треба не мешкати кілька років а набрати потрібну кількість балів на PR. Якщо наберете - можна прям по приїзді подаватися, навіть не чекати
-
Можна докладніше?
-
www.youtube.com/live/49C3133FhK4?feature=share Як приклад для Онтаріо. Ще на сайті IRCC подивіться та й загалом в Гуглі по питанню «імміграція в Канаду» повинно багато базової інформації бути
-
Тут або шукати "альтернативні варіанти", або змириться з тим, що про Канади та інше треба забути.