Українська Канада
-
Це тоді вже диктатура. Хоча чого я дивуюся, коли зараз хлопців не випускають, це в принципі дикість
-
А на сколько выдается виза CUAET? И сколько надо прожить в Канаде, чтобы получить PR?
-
Вітаємо, Илья! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
А на скільки видається віза CUAET? Ы скыльки треба мешкати в Канаді, щоб отримати PR та паспорт?
-
Вам треба не мешкати кілька років а набрати потрібну кількість балів на PR. Якщо наберете - можна прям по приїзді подаватися, навіть не чекати
-
Можна докладніше?
-
www.youtube.com/live/49C3133FhK4?feature=share Як приклад для Онтаріо. Ще на сайті IRCC подивіться та й загалом в Гуглі по питанню «імміграція в Канаду» повинно багато базової інформації бути
-
Тут або шукати "альтернативні варіанти", або змириться з тим, що про Канади та інше треба забути.
-
Я сумніваюся, що у "вільній та демократичній країні" відкриють кордони для частини населення у найближчий рік.
-
туди якщо і їхати, тільки щоб PR отримати)
-
Я скажу так, бачу сенс у таких провінціях тільки як для перевалочних пунктах, щоб отримати перміт, а так я б там не жив) Я не бачу сенсу жити в маленьких містах.