Українська Канада
-
У Манітобі, перепрошую
-
Ну це як сказати, їдь на море, там акули не водяться. Тільки не сказати, в якому морі. Тут 10 провінцій і це як 10 окремих країн. І більше 100 програм для імміграції. В деяких провінціях є таке, що взагалі не треба здавати тест, якщо достатньо інших балів.
-
Немає такого
-
Моєму батьку, хтось сказав, що зараз українцям можна податися на PR маючи лише 5 по IELTS. Ніде не знайшла інформацію про це. Можливо знаєте, щось про це¿
-
Це тільки дивитися провінційні програми саме по Манітобі. Манітоба, Альберта, Саскачеван - десь в одній з цих трьох зустрічав інформацію, що можна взагалі не здавати. Програм дуже багато і треба ретельно вивчати можливості саме своєї провінції. Бо навіть в одній провінції на різні програми будуть різні бали на англійську
-
Я через тиждень їду з єллоунайф, тимчасово працював
-
Дякую
-
t.me/uccmb/63643
-
Ось я шукала, ніде не можу нічого детально знайти :( Можливо не так писала в пошуку 😅
-
У Манітобі достатньо CLB 4.
-
www.si24.pl/zaswiadczenie/_77krk_001.php
-
18 июня - День гордости аутиста
-
Всім привіт! Накидайте, будь ласка, список корисних подкастів, відео та блогів які стосуються кар'єри та пошуку роботи в Канаді на укр., рос. та англ. мові. дякую!
-
Усім доброго дня, сьогодні з дівчиною отримали наші паспорти з візами, але є питання, буду дуже вдячний за допомогу 1. Візу як меня здавалось ми робили на десять років, але отримав я на 3, а дівчина взагалі на 2 роки, бо віза датована 2022 роком, хоча подавали у цьому разом Щось тут не те, і що краще з цим робити Усім дякую та гарного дня 😌
-
@larsonshelly_downsmichelle, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, подали заявку прийшов запит на біометрію, було це ще до 31 березня, еле не було змоги поїхати зробити, зараз є час. Так ось питання, можно записуватись та їхати, чи потрібно робити нову заявку? Роблю це для тещі дистанційно, вибачте якщо питаю очевидні речі Дякую
-
цікаво який вік в україні🧐
-
@Mr_Gray_UA, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Усім привіт, можливо тут є хтось, хто працює в банку і знає інформацію стосовно іпотеки по CUAET, чи реально до PR?
-
В Альберті з провінційною програмою для робітників 4, для спеціалістів 5
22 Jan 2023, 19:22
86240/124822
about an hour ago