Українська Канада
-
У Манітобі достатньо CLB 4.
-
www.si24.pl/zaswiadczenie/_77krk_001.php
-
18 июня - День гордости аутиста
-
Всім привіт! Накидайте, будь ласка, список корисних подкастів, відео та блогів які стосуються кар'єри та пошуку роботи в Канаді на укр., рос. та англ. мові. дякую!
-
Усім доброго дня, сьогодні з дівчиною отримали наші паспорти з візами, але є питання, буду дуже вдячний за допомогу 1. Візу як меня здавалось ми робили на десять років, але отримав я на 3, а дівчина взагалі на 2 роки, бо віза датована 2022 роком, хоча подавали у цьому разом Щось тут не те, і що краще з цим робити Усім дякую та гарного дня 😌
-
@larsonshelly_downsmichelle, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, подали заявку прийшов запит на біометрію, було це ще до 31 березня, еле не було змоги поїхати зробити, зараз є час. Так ось питання, можно записуватись та їхати, чи потрібно робити нову заявку? Роблю це для тещі дистанційно, вибачте якщо питаю очевидні речі Дякую
-
цікаво який вік в україні🧐
-
@Mr_Gray_UA, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Усім привіт, можливо тут є хтось, хто працює в банку і знає інформацію стосовно іпотеки по CUAET, чи реально до PR?
-
В Альберті з провінційною програмою для робітників 4, для спеціалістів 5
-
Все залежить від програми по якій будете йти та провінції
-
Привіт. Шукаю психолога. Україномовного. Монреаль. Можливо хтось має контакти?
-
@katharine_k хоче кікнути Irina T з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Допомагаємо чоловікам з виїздом з України до Європи, на законних підставах. Пишіть для уточнення подробиць.
-
Будь ласка, всі запитання про імміграцію до Манітоби в імміграційному чаті Манітоби. Не тут.
-
🙋🏻♀️ перепрошую Можливо ви знаєте, інші програми за якими можна податися. Я маю роботу TEER 1, але проблема у тому, що я просто не набираю балів по MPNP Self-assessment, через те, що немаю вищої 🫨
-
Раніше тим, хто записувався на біометрію до 31.03 - проблем не було із запізненням. Зараз, пишуть, діє обмеження. Але, спробуйте. Є шанс 99%, що все буде добре)
-
@cryptoarbitage1, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
86249/124727
about 2 hours ago