Українська Канада
-
Привіт Вам! А звідки?
-
Нічого, вони поживуть в Канаді, а потім потусять назад додому з таким підходом! Я вважаю, це класно, що нам дали можливість працювати - це досвід, це вдосконалення мови, це можливість заробити! А далі «як карта ляже».
-
Раніше до Канади могли виїхати тільки наполегливі і цілеспрямовані українці,які складають кращу частину нації,а зараз наряду з порядними повиїжджали котрім повинні давати безкоштовне житло і туристи за 3к. Дуже сильно сподіваюсь,що вони не зіпсують статус "українського іммігранта" у Канаді,котрий будували ще наші прадіди
-
Друзі, в цю суботу, 12 листопада відбудеться спільний мітинг на підтримку іранської революції та України. 📍: Yonge St. and 16th Ave 🕐: 14:30 Будь-ласка, поширюйте це пост (або цей в інстаграм) в ваших соцмережах та приходьте в суботу🙏 #StandWithUkraine #MahsaAmini
-
Точно не пишіть статус біженця якщо у вас його немає. Уточніть у іммгріціному віділі який точно у вас статус англійською. Це дуже важливо знати і розуміти.
-
Не бійтеся, тут сухий клімат і дуже легко ця погода переноситься. Зовсім інакше ніж в Україні ті ж -10-15. А природа тут яка прям під носом, гори, ріки, озера, водоспади, просто краса!
-
друзі всім привіт, є хто здавав відбитки пальців у Krakowi Poland?
-
Ви мене заплутали! Я все життя думав що ІТ це програмування всякого софта, тестування його і так далі... А от те все що ви написали це більше підходить під посаду директора. Маю дуже маленький досвід керівника, маю в Іспанії закінчений диплом з офіційних державних курсів отого можна сказати всього що ви описали! Але для мене це дуже сильно нудна робота!
-
Подскажите пожалуйста, пришёл запрос на вклейку визы матери, а у ребенка паспорта нет только вклейка в паспорт мамы ребенка, что нужно чтоб поставили дополнительную визу в паспорт мамы для ребенка, что-то нужно ещё вставить в конверт с паспортом или звонить в визовый центр, или писать на кризис форму?
-
Protected person жеж! У вашому запитанні і є відповідь.
-
Група , petstocanada