Українська Канада
-
Залишали контактну інформацію та в особистому кабінету на сайті IRCC змін нема, нічого зовсім?
-
так
-
Особисто?
-
у візовому центрі, Варшава
-
Так, а куди та як ви його віддали?
-
не приходило, тому і не знаю що дальше робити
-
всі мої контакти є в профілю
-
Ви їм писали свій імейл, адресу десь? Зворотню доставку оплачували? пробували дзвонити?
-
"Your eligibility has been reviewed. Please see the final decision below." ось такий статус висить з 26 травня
-
Це дві різні організації.
-
Треба було лист з контактною інформацією вкласти до паспорта. Чи як ви його взагалі збиралися отримувати? Я відправляв поштою, своя специфіка. Але ж у VFS не знають ваш мейл чи телефон, адресу.
-
ніхто не говорив, що треба подавати контактні дані разом з паспортом і ще мій статус не змінювався з моменту подачі, хоча за 4 тижні вже мало бути готово
-
Ну взагалі то треба було ознайомитись з правилами подачі паспорта на вклейку, як це інші роблять, відео на ютубі багато. Думаю зараз треба дзвонити і питати що можна зробити та як. До Варшави, там де подали паспорт.
-
зрозуміло, напевне буду телефонувати в візовий центр і питатись в них
-
Один хлопець із USA порадив цей сайт для знайомств. Каже що там знайти собі партнера реально. Можливо, в Канаді теж працює. Якщо спробуєте, та дайте тут відгук. adultfriendfinder.com/
-
Looool.
-
Adult friend finder?
-
Badoo та Tinder вiдмiнили?))
-
Доброго вечору! Чи є такі чати/групи по Ванкуверу? Дякую🌸
-
Cosmetology/ Podology Durres/ Tirana Cosmetology Estetike Medicinewrote on 21 Jun 2023, 22:53 last edited byДобрий день. Дайте будь ласка сайт з винаймання житла у Провінції Британська Колумбія та Штат Вікторія Буду дуже вдячна 🙏🙏🙏
22 Jan 2023, 19:22
86432/124883
about 4 hours ago