Українська Канада
-
Вітаю. Є фірми, які здають житло для українців без роботи та кредитної історії в Монтреалі, Квебек? Може хтось знає) Такі, як Mainstreet та Broadwalk..Дякую
-
Люди може не в курсі що в Канаді провінції 🤷♀️
-
Штат Вікторія 🌚
-
Якщо я поступив на айти в Канаді, хороший шанс якщо відовчуся на пр?
-
це для пошуку спонсора?
-
Моі знайомі ( з інститутами як я кажу) вже рік питають мене як Америка, кажу я в Канаді🤣, а вони - яка різниця- континент Америки, а ви за штати конкретні і провінціі дивуєтесь
-
Ага, всі так думали 🤣🤣🤣
-
@lemishevska, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
D Bond, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
підкажіть будь ласка, де можна в торонто полікувати зуби учасникам бойових дій з України, за пільгами зі знижкою? дякую
-
Вітаємо, Elen Say! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаємо, Svitlana! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
де ви побачили слово програма? субсидування це як?дякую
-
@Stanley_Kubrickl, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаємо, Вікторія Григорів! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Підскажіть чи варто купувати ноутбук у Європі і везти з собою в Канаду? Чи вигідно на місці буде купити?
-
Вітаємо, Iryna Shevchuk! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Хто найближчим часом будем летіти з України у Ванкувер і може привезти із собою деякі ліки, відгукніться будь ласка🙏
-
Доброго дня , можливо хто знає телеграм чат для особливих матусь(які мають дітей аутистів)? Хочу поцікавитись які умови для таких діток є в Канаді.
-
Cosmetology/ Podology Durres/ Tirana Cosmetology Estetike Medicinewrote on 22 Jun 2023, 06:39 last edited byХорошее начало.... Интересно,что будет дальше 😂😂😂😂
22 Jan 2023, 19:22
86452/124822
about an hour ago