Українська Канада
-
Якщо ви маєте вже вклеєну візу , то ніяк , поки не закінчиться. Зараз майже всім вклеюють на три роки , або до закінчення паспорту, якщо термін менше трьох років. Це в першу чергу стосується заявок , які подавались з другої половини липня і далі і в яких висловлювалось бажання працювати
-
Дуже дякую за відповідь, можливо, ми таке ж рішення приймемо😊🤗
-
Сьогодні в моєму інстаграм блозі в сторіз інформація про безкоштовний переліт до Реджайни, Саскачеван, шукайте marina. mnuts. ca
-
Розписатися не проблема, але в анкеті в мене позначено сінгл та не додано до документів свідоцтво про шлюб, бо його не було, це не буде проблемою при перетині кордону в Канаді?
-
Добрий вечір. В мене є питання, можливо хтось щось порекомендує?! В мене віза по CUAET на 3 роки(термін дії паспорта через 3 роки закінчується). Але виїхати я поки що не можу, бо хлопець не виїзний з України. Самій виїжджати не хочеться. Чи можливий такий варіант як: зробити новий паспорт та вклеїти нову візу, може мені її на довше відкриють?! Що для цього треба зробити? Чи можете ви щось порекомендувати, чи хтось так робив??? Заздалегідь, дякую за відповідь🤗
-
Так Будь де ,де приймають паспорти
-
Доброго вечора ! Підкажіть будь ласка, скільки зараз у Польщі чекати на вклейку візи? Місяц чи може бути більше ?
-
Може хтось знає, є така ж стаття тільки про девів?)