Українська Канада
-
Ще один спеціаліст по Канаді бачу зʼявився 🙄
-
Ну перед поліцією переходять на червоний колір і нічого, це що значить що в долі?)))
-
І цей ініціатор за ідею отримає велике дякую і все?))
-
Кук був до того що офіс знаходиться на Мейн Ст. Це був приклад а не претензія до кук
-
то що КУК всесильний чи має бюдежт міста? Що за маячня?
-
Ви вроді як в КУК. Як мейн стріт виглядає ? І який там контингент ?
-
Якщоб платили за покращення життя, то був би сенс то робити. А так немає, ну а або можливо репутація йде на підвищення і потім стати мером можна хочаб ?
-
Я можу фотки поскидать з району. Тут живуть такі ж люди як і на токседо. Тоді чому там чистіше ніж тут? Тут сміття 2 рази за рік прибирають.
-
В Польщі це не проблема доречі 😂
-
Крім східної Європи
-
Туристом
-
Весь захід крім саскачевану і Торонто з пригородами
-
Вони можуть написати що завгодно.
-
Просто наприклад в якійсь Польщі поліція їде на виклик коли в магазині щось крадуть. Дає штрафи, проганяє цей мусор, садить людей за наркотики і так далі. Тут наркоманять прямо перед посторонніми людьми, як би у моєму рідному місті я був свідком такого. Я би зібрав моб і ці люди більше так не робили б. А тут всі на все все рівно.
-
Ну так комюніті і платить з податків ЗП адмінпрацівникам. Ви ж таким не являєтесь
-
Серйозно в Польші зовсім нема безхатьків і наркоманів?
-
З податків. Держава це теж як корпорація яка повинна рости і розвиватися
-
Чому такі програми не скопіювати да заюзати в Канаді?
-
Тут наркоту простіше купити ніж пиво. Буквально. Бариг більше ніж лікьорсторів .
-
Якби ви покращили роботу приватної компанії -- то можна було б претендувати на винагороду. А коли ви мова йде про комюніті то про яку винагороду йде мова?
22 Jan 2023, 19:22
86666/124745
16 minutes ago