Українська Канада
-
Згадайте як у Львові вирішили проблему з циганами які заселилися у парку. У нас люди на наступний день зберуться , прогонять і наб'ють морду. І я вважаю що це правильно. Це що у Вінніпезі чи в інших містах це результат нейтральності і просто нецікавості. Це не просто безхатьки, там 90% це уже кончені наркомани або хронічні алкоголики.
-
-
он кацапи вирішили що дехто в україні несе загрозу суспільства і почали вирішувати питання по вашому рецепту. Людоїди якохсь Еритреї або Північна корея с лукашенком не бачать в такому методі нічого паганого. Цивілізований світ каже що так не можна. Схоже що ви не в ту сторону квиток придбали
-
Та що срати, я з дитиною на вулицю не можу вийти , бо декілька разів було що якесь обдовбане лізло з ножем до чоловіка, коли їхав з роботи , гроші постійно просять, а потім йдуть за тобою та погрожують. Я не сру зараз Канаду , але це теж не має так бути. Поліція все бачить власними очима , але нічого не робить. Один раз з ножем пристав , щоб телефони віддали, поліція була поруч, ми підійшли до неї та почули , що :" поки ж нічого не зробили ".