Українська Канада
-
А на що йдуть наші податки?
-
Спершу виясніть на що йде ваш податок, точно не на облаштування міста
-
Ми пожили вже у 3х районах Калгарі і один краще іншого
-
Кожен тиждень повідомлення у польських виданнях, що побили українців, згвалтували українок.
-
що то за район такий? Бачу батьків які гуляють з дітьми, гуляють по паркам а ви басите якихось бандюг з ножами.
-
Так тут не просили, а вимагали
-
Гроші просити в Канаді є законно, але не вимагати
-
Ага, я в Польщі жив до Канади)))
-
Я розмовляв з декількома - вони працюють як можуть. Але ви можете піти і показати як треба як хочете.
-
Або просто зайнятись криміналом у районі,наприклад щоб там працювали копи
-
я вірю, просто впевнений що обрані вами райони не є ок і треба просто переїхати
-
Я би з голови це не взяла, але нажаль ми маємо такий досвід. І не тільки в нас такн , але і в наших знайомих
-
ви кажете що треба зробити струм безпечний для здоров'я, вам кажуть що краще не сувати пальці в розетку. Таке вирішення проблеми не є ідеальним але воно працює
-
Я вже казав: основні плакальники тут саме чоловіки з України, жінки набагато менше жаліються. Тим, кому Канада не підходить, то їдуть геть. Дуже просте рішення.
-
акт в тому нос енді притомні люди і не ходять. Кому там ресторан той потрібний. Там зупинка сральник буде популярним.
-
Теорія вибитих вікон. Якщо какає один- то завтра буде какать і його товариш. А через тиждень будуть будуть і інші. Ну і плюс їм треба десь їжу брати, жебракувати.
-
податки то з доходів. значить ті ньюкамери працюють і створюють продукт і вартість.
-
Наприклад те що ви не захочете відкривати ресторан чи магазин перед яким коляться,стріляють і сруть. Так само і потенційні клієнти обходять такі місця. Не повіриш але за схожим принципом працює гамбл бізнес. Довіра,безпека - профіт - податки. Формула досить проста
-
То довго. Більше ньюкамерів- більше податків.
-
а як срущій бомж в зупинці норс енду впливає на безпеку бізнеса?
22 Jan 2023, 19:22
86731/124595
about an hour ago