Українська Канада
-
я вірю, просто впевнений що обрані вами райони не є ок і треба просто переїхати
-
Я би з голови це не взяла, але нажаль ми маємо такий досвід. І не тільки в нас такн , але і в наших знайомих
-
ви кажете що треба зробити струм безпечний для здоров'я, вам кажуть що краще не сувати пальці в розетку. Таке вирішення проблеми не є ідеальним але воно працює
-
Я вже казав: основні плакальники тут саме чоловіки з України, жінки набагато менше жаліються. Тим, кому Канада не підходить, то їдуть геть. Дуже просте рішення.
-
акт в тому нос енді притомні люди і не ходять. Кому там ресторан той потрібний. Там зупинка сральник буде популярним.
-
Теорія вибитих вікон. Якщо какає один- то завтра буде какать і його товариш. А через тиждень будуть будуть і інші. Ну і плюс їм треба десь їжу брати, жебракувати.
-
податки то з доходів. значить ті ньюкамери працюють і створюють продукт і вартість.
-
Наприклад те що ви не захочете відкривати ресторан чи магазин перед яким коляться,стріляють і сруть. Так само і потенційні клієнти обходять такі місця. Не повіриш але за схожим принципом працює гамбл бізнес. Довіра,безпека - профіт - податки. Формула досить проста
-
То довго. Більше ньюкамерів- більше податків.
-
а як срущій бомж в зупинці норс енду впливає на безпеку бізнеса?
-
Ми живемо біля копів, але навіть це нікого не зупиняє. Хоча останнім часом поліція почала ганяти бомжів та наркоманів. Ми неодноразово бачили, як поліція вночі їх силою саджає у машини.
-
Більша безпека - більше можливостей для ведення бізнесу. Бізнес - податки
-
яка саме бабка? на доларах багато портретів.
-
Скоріше в США, навіть на валюті у Канаді намальована якась бабка. В квебеку і в франкофонних спільнотах дуже люблять непонятних королів
-
Вся історія Канади та США про вила в руках
-
саме через те місто прибирає те що насрано і фіксять те що зламано навіть в тих комюніті де там це нікому не треба
-
На норз енді купа адекватних людей, їх більшість. Але тут самому брати вила в руки не прийнято
-
Так і є
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/educational-programs/purpose-taxes.html
-
Як на мене, то я бачу що проблему намагаються держати на поверхні, її не ховають десь в глибині районів але в той же час роблять так що все було районовано і щоб не розлазилось по місту. Тому І контраст. Люди в сен віталі або якомусь айленд лейку тих бомжів з ножами бачать нечасто, а може й ніколи.
22 Jan 2023, 19:22
86741/124595
about 6 hours ago