Українська Канада
-
Привіт, а після здачі біометрії запрошення на вклейку візи воно підходить під будь який центр, там вже сам обираєш?
-
Доброго вечора ! Підкажіть будь ласка, скільки зараз у Польщі чекати на вклейку візи? Місяц чи може бути більше ?
-
"Якщо ви здатні бути фасилітатором..." А якщо не знаєш, що таке "фасилітатор" - мимо проходити?)))
-
Може хтось знає, є така ж стаття тільки про девів?)
-
Здавала 3.10, отримала сьогодні 10.11
-
148 днів та досі чекаю. Писав у кризову форму. Сказали чекати надалі. 🙁
-
Здавали 26.09 і 03.10 Отримали сьогодні 10.11
-
Можливо скоро дізнаєтесь, це зв’язано з гідравлікою і величезним сектором механізмів)
-
а що ви винайшли?)
-
Адмін, а можеш підсказати як в Канаді подати патент на винахід?
-
Доброго дня. Є хтось хто проходив мед огляд в Європі? Я чув що інформація в базах даних про мед огляд приходить до офіцерів приблизно за 2 тижні. В мене білет через 4 дні, а є можливість записатись на медогляд в Європі на завтра, чи є взагалі резон це робити та чи встигне мед огляд потрапити в бази даних офіцерів до того часу коли я прилечу?
-
Привіт, хто писав заяву на повернення коштів курєрської доставки паспорта, Варшава , гроші заплатили а паспорт не приїхав до нас.?)
-
В заголовку друкарська помилка
-
Доброго дня! Прийшов лист на вклейку візи, підкажіть, будь ласка, чи можу я самостійно відвезти паспорт до Бухаресту, а потім так само забрати? І які документи потрібно, окрім паспорту та листа про вклейку?
-
Я чекала місяць, чоловік неділю
-
74 дні
-
здавали біо в Кракові, за тиждень прийшов лист на подачу для вклейки. Здавали 13 жовтня
-
Це де?
-
тиждень
-
Я чекала 46 днів , син чекає вже 73 день, чоловік 3 місяці сьогодні
22 Jan 2023, 19:22
8674/125598
about an hour ago