Українська Канада
-
Так і є
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/educational-programs/purpose-taxes.html
-
Як на мене, то я бачу що проблему намагаються держати на поверхні, її не ховають десь в глибині районів але в той же час роблять так що все було районовано і щоб не розлазилось по місту. Тому І контраст. Люди в сен віталі або якомусь айленд лейку тих бомжів з ножами бачать нечасто, а може й ніколи.
-
Я б поставив на місце причинно наслідкові зв'язки для початку. Пояснити те, що какать на вулиці не камільфо трохи правильніше буде, ніж прибирати за всіма на податки громадян. Але тут свобода, трохи все по іншому працює.
-
Поки люди ставлять додому вхідні двері зі здоровим склом важко сказати що ерія є небезпечною
-
Напевно мова іде про покійну королеву Єлизавету на $20 bill
-
То ще може у людей стане шок, коли дізнаються , хто являється номінальним керуючим країни))
-
No doubt, this is the best company to earn. Investing in this company is a sure thing, and withdrawal is the surest. shorturl.at/dgBT0 shorturl.at/dgBT0
-
@banof no doubt this is the spam
-
🔫 Chhan кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @step_to_infinity, @uftang, @katharine_k, Olga Koniukhova, @Balakiriev_Anatolii Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@yehor777 хоче кікнути Іра Гаврилюк з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дякую, що робити в такому випадку? Подаватися ще раз? Чи можна якось подовжити?
-
вона дійсна була 6 міс, вже недійсна
-
Добрий день! Можливо хтось володіє інформацією: якщо у мене foil less віза була видана рік тому, в Канаду не їздила і візу в паспорт не вклеювала. Термін її дії вже закінчився?
-
Як на мене, краще заново, у вас є час до 15.07. У вас вже готова біометрія, тож має бути швидко
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи працюють у вас сайти де модно записатися на біометрію? Не можу зробити запис у Тбілісі вже тиждень, не працює сайт просто
-
Ціни єбейші
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, приїхав до Канади, отримав work permit, через місяць поїхав, мед огляд не робив (планую пізніше повернутися до Канади). Чи можу я зробити мед огляд у країні перебування?
22 Jan 2023, 19:22
86758/123823
about 8 hours ago