Українська Канада
-
Дякую, що робити в такому випадку? Подаватися ще раз? Чи можна якось подовжити?
-
Добрий день! Можливо хтось володіє інформацією: якщо у мене foil less віза була видана рік тому, в Канаду не їздила і візу в паспорт не вклеювала. Термін її дії вже закінчився?
-
Ціни єбейші
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для публікації будинків для оренди на його/її ринку або в Craigslist... Досвід роботи не потрібен. Зарплата, яку потрібно виплачувати, становить 500 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Будь ласка, надсилайте мені в поштову скриньку для отримання додаткової інформації 📍.
-
З високою ймовірністю - це шахрайство, але з такою ж - ні) Мова про те, що не можна давати особистих даних тим, в керму ж сумнів.
-
Саме так - не можна без відповідного договору та інших ознак працевлаштування чи співпраці давати особисті дані («дані» з одним «н»). Саме ж оголошення насторожує, але не несе небезпеки.
-
Вітаємо, Anna! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada