Українська Канада
-
А ще не ведіться на легкі гроші, типу ми вам скинемо 5000, а ви нам віддайте 4000. Станете дропом і можливі проблеми вже і на третій транш
-
З дебітним рахунком можна багато чого робити. Наприклад приймати та відмивати чернуху
-
Ну хто там, адвокат африканского принця, я не знаю)
-
Залежить від того хто скидає ))
-
А який подальший розвиток подій в тому варіанті коли тобі скидають ті п'ять тисяч і ти нікому нічого не віддаєш?
-
Ні такі адвокати нічого не скидають Скидають ті кому потрібен обнал сірих чи чорних коштів
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка як з тваринами бути? Чи Потрібен дозвіл або заповнити якусь аплікацію щоб перевезти двох тваринок з собою в Канаду?
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка, чи потрібен певний дозвіл або потрібно заповнити якусь аплікацію для перевезення тваринок з собою в Канаду? Дякую заздалегідь.
-
Дуже дякую за інформацію❤️❤️
-
Я не скажу вам з приводу дозволів, але коли ми летіти, то людей не пустити через перевозку для тваринки. Вона не підходила по розмірам за стандартами авіакомпанії та людей відмовлялись через це садити на літак, тому це теж треба дізнаватись. Для них ще важливо ,щоб перевозка була зручна по розмірам для тваринки, щоб в неї там було місце покрутитись ( це те що я почула від співробітників)
-
Даже дякую вам ❤️
-
Добрий! Чіп, вакцинація, довідка з вет клініки що тваринка здорова та може перетинати кордон (діє така довідка три дні), брати прямо перед вилітом в ветеринарній лікарні.
-
vm.tiktok.com/ZM2P6U69M/
-
Всім доброго дня! Підскажіть скільки займає часу оформлення усіх документів по прильоту у Канаду? Дякую.
-
Вітаю, порадьте, будь ласка, на яку роботу піти, щоб покращити англійську. На даний момент приблизно IELTS 6,5 (CLB 7). Дякую
-
Вітаю! Підскажіть, будьласка, коли після біометрики отримали позитивну відповідь про CUAET, як тепер (і чи потрібно взагалі) проставити візу у паспорт? Чи потрібно заздалегідь записуватись і за скільки днів посольства ставлять візу у паспорт? Брат іде у Европу і може взяти з собою паспорти, та поїхати хоч в Прагу, хоч в Варшаву, чи інше місто, де це можливо. Чи вдастся одразу це зробити, наче казали, що у Польші великі черги, і краще кудись подалі від українського кордону їхати?
-
Ищу соседку для совместного проживания в 2-комнотной квартире 1100 доларов в месяц. Marine Drive 8728.
-
Ми вже отримали позитивну відповідь. Тепер наступний крок - проставлення самої візи у паспорт. Намагаюсь дізнатись як це краще зробити. У Львові посередники беруть за це 3000 грн. Та справа не у грошах - навіщо віддавати паспорт стороннім людям, якщо брат сам їде і може це зробити самостійно
-
Здравствуйте, Я прошёл биометрию и жду уже целый месяц результатов. Не знаю, сколько ещё это время займёт.
-
Немного уточню, вы не в посольство отправляете паспорт а в визовый центр.
22 Jan 2023, 19:22
86874/124595
about 6 hours ago