Українська Канада
-
Так показує
-
Ну якщо в кабінеті не показується, що біометрія здана, то треба заповнювати вебформу чи кризову форму. Ну а якщо показується, то цьому листу вже майже місяць 🤷♀
-
Ото бідняки у Сан-Франциско живуть.
-
У США і Канаді все, що стосується зарплати , є гросс 😁
-
Це гросс? Так тоді небагато це. 3000 ван бедрум рент
-
До вирахування податків
-
Что таке гросс?
-
Тоді це небагато точно. Приблизно 6000 на місяць і пів зп на рент
-
Хто може допомогти розібратись з Роджерс? Бо я не розумію схему, по якій у мене списується кошти Не залишуся в боргу перед вами)
-
Додали багто нових вакансій для Торонто та Онтаріо у нашій партнерській групі www.facebook.com/groups/canadauajobs/
-
Тільки що отримав повідомлення від міграційної служби Канади, що відтепер з work permit можна і навчатися, без необхідності оформлювати study permit в відповідності зі змінами в правилах. Як розумію, це стосується всіх, не тільки заявників по CUAET?
-
Ну це логічно. Якщо змінили правила що зі Study Permit можна працювати full time
-
Дякую.
-
Добрий день, в'їхала з сім'єю в Канаду, дітям з чоловіком під час отримання ворк перміт поставили печатки в паспорт, а мені ні. Що це означає, які можуть бути наслідки, і що робити? Наперед дякую за допомогу
-
Червня
-
А якщо податись після 7 липня на зняття обмеження з воркперміту, це буде рахуватись як новий ВП і тоді не можна буде навчатись з ним?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, кто-то подавал документы на ПР с ребенком, вклееным в паспорт матери. Без своего отдельного паспорта. У кого-то есть такой опыт? Буду благодарна за ответ. Спасибо
-
Доброго дня! Дитині 10 років вклеїли візітор візу на 3 роки і у паспорті був вкладений цей документ. Підкажіть, що це означає, можливо хтось зіштовхувався з таким?
-
Вези гречку, будеш як АльКапоне)
-
А ось нормальні чипси чи сухарики з рибкою важко знайти. Тут є ці галімі, з кетчупом, оцетом і іншою шляпою. Я не розумію чого тут такий скудний вибір продуктів і чипсів в часності. Канадоси їх їдять постійно, чого так мало смаків
22 Jan 2023, 19:22
86985/124680
about 3 hours ago