Українська Канада
-
Більшості пофіг насправді, як і мені особисто. Але не мені не подобається повальна пропаганда усюди, включаючи школи. Якщо всі кажуть, що має бути не важливо хто там кого любить, Ок без питань. Але навіщо про це кричати. Ну окрім лібералів політиків які таким чином собі голоса набирають
-
Останні фото - колона підтримки ЛГБТК+ Українців в Торонто разом з українською діаспорою, тиждень тому, прайд 2023
-
В будь якому разі, на щастя чи на жаль, у Українців немає виборчого права (як і у інших мігрантів) до отрмання громадянства Канади, і в федеральний уряд також працювати не візьмуть. Може за ці 3-5 років чомусь навчитесь)
-
Я тільки “улавливаю” вашу не освіченність та недолугість в цьому питанні. До чого тут публічний секс, який є нелігальний для всіх людей? Цивільні партнерства, права на спадщину, одностатеві шлюби, права на візіт в лікарню та дітей, зміна статі - це малий % тих прав яких досягли через кров в північній америці, і чого немає (поки що) в Україні. З вашим світоглядом краще одразу за полярне коло їхати, далі від цивілізації, щоб Канадців не лякати.
-
Давайте про веганів ближче до lunch time, ok? .... не розпалюйте, будь ласка,....апетит :)
-
Просто цікаво, із якою швидкістю відреагує поліція на подібне звернення… Бо читаючи декілька чатів із різними кримінальними випадками закралося питання…
-
А Ви подумайте про гарненьку морквиночку)))
-
В Україні (і то тільки в моєму місті) декілька разів приходили люди , які змінили стать. Було цікаво спостерігати за тим, як саме податкова реагує на таке, бо в ІНН зашифровується і стать також)) одній людині повністю змінили та присвоїли новий номер, а другій людині залишили ))
-
Ви можете мати власну думку, вільна країна, але я радий що за межами чату якщо ви проявите гомофобію або будете погрожувати, в мене є можливість піти в поліцію, і вас привернуть до відповідальності за мову ворожнечі, як і будь яку іншу людину в Канаді. За ПР ви одразу можете забути)
-
Вам було по барабану, коли ви жили в Україні і радикали насилували ЛГБТК+ людей серед яких були як військові, так і люди з окупації (Донечина та Луганщина). Зараз ви в Канаді, і питаєте мене за власних дітей які бачуть райдугу і як це “небезпечно”. Якщо ваша донька або син будуть кохати хлопця або дівчину, це природа, а не вибір, і ви повинні підтримати дітину, а не насилувати її власною гомофобією.