Українська Канада
-
Так само різні діснеї,парамаунти і ТД. вирізають гейські сцени з фільмів.
-
Саме угарне те що корпорації які LGBTQ+ френдлі не добавляють задньоприводну рекламу в Китай чи близький Схід.
-
Основна программа людства дійсно така. Але в природі бувають і відхилення. Чому людей з “відхиленнями” ущімляють і цькують? Хай живуть собі щасливо, якщо вони вас не чіпають.
-
А нав'язування в культурі,кіно,серіалах а ці паради а пропаганда серед школи ? Вот іс ?
-
А ну і політикам би краще займатися своєю роботою, а не грою на публіку ще б
-
А жінки, що ходили в 20ст на паради - виборювати своі права водити машину, працювати, носити що хочуть а не тільки спідниці - теж “просто хотіли уваги”, чи боролися за краще життя для себе і для нащадків?
-
Нормальні люди і не пускають у своє ліжко. І не біжать не кричать,що їх утискають
-
Згоден! Ще б шуму трохи менше, уваги, прапорів та розповідей у школі і було б ідеально просто
-
Мене ніхто не заставляє)) якщо вас примусили то вони авторитетно не праві. Все повинно бути по згоді і всі повинні бути повнолітніми, інше вже лірика)))
-
Згодна з вами, хай живуть собі щасливо зі своїми відхиленнями. Але їм так не цікаво, вони хочуть багато уваги.
-
і не заставляють інишх дивитись їм у ліжко..
-
Друзі, цивилізація розвиненого західного Світу побудована на свободі, захисті людей, цінностях людського щастя та власного вибору. Чомусь ми приїхали саме сюди, а не в Іран, Індію чи Росію (де можна ненавидіти всех і всіх, хто не схожий на "нормальне". В тому числі українців). А значить, саме такий підхід гарантує процвітання та самореалізацію кожної людини, і як наслідок - суспільства, країни. Кожна людина має право і може бути щасливою. Не чіпайте інших людей, кого вони люблять і з ким ним добре. Педофілію та інше не треба приплітати до прав дорослих людей бути самими собою, насолоджуватися життям та керувати ним. Займатеся власним щастям, власною родиною, власними "цілями" життя, дітьми і тп. Там є багато що покращувати, віддаватися в енергетичному і розумовому сенсі. Обзиватися, докоряти людей в тому, що їх бачення світу відрізняється від вашого власного - це якраз і бути "рашистами" в певній мірі. Всім добра)
-
Пропаганда це коли це усюди у різних формах та різними способами із залученням різних ЗМІ, бізнесу, політиків. Ви ж самі знаєте відповідь на своє питання Ні, якщо ви вдома скажете дитині щось це не пропаганда
-
Ок, поясни що таке Waffen .
-
оооо ну понятно. ви знаєте що у вас би навіть прокладок зараз не було, якщо би ті жінки не “хотіли уваги”, і рожали би ви щороку, бо контрацепція - це протиприродньо. я б подивилась на вас з 18 дітьми в 36 років
-
Да, тому що сексуальна орієнтація не впливає на те хороша ти людина чи погана. Мудаки є і геї і стрейт))
-
Ага, ок
-
Я уже пояснював за нік. Гугл в допомогу
-
Чим відрізняється пропаганда від інформування? Ящо я дитині розказую що “бувають люди отакі” це пропаганда?
-
Звичайно хотіли уваги
22 Jan 2023, 19:22
87131/125248
41 minutes ago