Українська Канада
-
Це і думаю
-
Краще дивіться де більше заробляти зможете. Ті 500 баксів погоди не зроблять ) Ну в де піар реально отримати звичайно
-
Раджу якісь атлантичні провінції. Близько один до одного великі міста і дешевше летіти в Європу.
-
У Вінніпезі теж немає
-
St.Joins?
-
І наскільки я знаю на сході між містами є фліксбас і інших автобусні лоукости
-
Там взагалі нема роботи
-
А ви напишіть як ви шукали, яких зусиль доклали.
-
Скиньте ссилку
-
Є програма work NB, яка сплачує вашу зарплатню роботодавцю впродовж 6 місяців, для того щоб роботодавець мав змогу безпечно з вами познаїомитись та вирішити.
-
Де є роботи багато?
-
Я не можу сказати за усі Атлатничні провінції, але роботи дуже багато і для кваліфікованих працівників і робочі спеціальності.
-
Дивіться, і для мене і для вас однакова можливість відкрити гугл, наклацати у пошуку Work NB Fredericton і почитати, але ви просите це зробити мене. Багато українців саме так знайшли роботу, і я у тому числі і мій син і багато ще людей які мешкають тут. Тому якщо вам цікаво, то не полінуйтеся і пошукайте-напрям я вам підказала.
-
Як отримати допомогу на новонароджену дитину від Онтаріо, якщо сервіс який цим займається сказав що діти народжені від батьків котрі є імігрантами і приїхали до заповнення декларації та не пробули тут рік і декілька місяців - не можуть отримувати щомісячні допомогу в розмірі 500$. Є юристи ? Допоможіть!!! Ми приїхали 1.02.2023 а дитина у нас народилася 29.03 Пишіть у особисті @bhrchts
-
Дякую, за підказку ресурсу
-
Але у 18 громадянство дадуть
-
Громодянство дають одразу, а виплати - ні,дивні закони.
-
Так, дали звісно
-
Цікаво дитині дали канадське громодянство чи ні?
-
Все правильно. Так би цигани сюди кожну дитину летіли б народжувати
22 Jan 2023, 19:22
87347/124007
18 minutes ago