Українська Канада
-
От не починайте будь ласка цей срач в день Канади! Люди та громади міст багато чого роблять для України з Канади 🇨🇦🇺🇦
-
Я волонтер, організатор благодійних заходів та протестів , збору грошей для армії, журналіст для місцевих видань. Доречі в окупації провів понад 5 років, а що ви тут робите?
-
Що ти робиш для України в Канаді ?
-
Людина може виїхати з села, але не село з людини. Приїхати, нічого не роблячи для країни, розповідати як жити іншим та про патріотизм, тим часом сидячи в багатьох групах на отримання ПРу це просто космос)
-
Ну краще ніж нічого…
-
How many people claim social assistance? On average, there were 36,800 cases (families and single adults) and 61,900 beneficiaries (individual claimants, their partners, and dependent children) in Manitoba's Employment and Income Assistance program in 2021-22.
-
Переїзд стався завдяки вступу в університет та ресурсам, які мені вдалось назбирати за цей час
-
До 19 року я був неповнолітнім
-
Таким шляхом виїжджали через приниження люди з Херсону та Маріуполю, пощастило оминути фільтрацію
-
Я жив в Донецьку до 19 року, потім самотужки переїхав до Києва, де будував нове життя, в тому році напередодні вторгнення повернувся побачити батьків, і ледве живим виїхав через Росію