Українська Канада
-
іпсо
-
Що я мав на увазі.. мені особисто довелося пояснювати новоприбулим що таке кредитний рейтинг і наскільки він важливий.. у деяких було хибне уявлення, їм здавалося що це майже найголовніше що їм потрібно в Канаді... Наприклад, людина хотіла взяти в кредит телефон для підняття кредитного рейтингу... Та ще декілька подібних прикладів коли ціль - підняти рейтинг будь-якою ціною... До чого я веду, треба розуміти де знаходиться credit score у приоритетах ...
-
Підкажіть будь ласка,жінка працює в early childhood education, має диплом з України і вже отримала Level 1 з 3х можливих у Альберті. У деталях Alberta opportunity stream написано,що ця професія не підходить для імміграції,але якщо отримати level 2 чи 3 можна подаватись,я правильно зрозумів?
-
Я б особисто порадив новоприбулим сконцентрувати зусилля на: Удосконалення англійської Професійний ріст (перекваліфікація якщо потрібно) Пошук нової кращої роботи Коли буде успіх з роботою - буде краще житло, дешевші кридити
-
знати свій кредитний рейтинг - корисно, легше орієнтуватись і розуміти свої можливості у плані аренди житла, купівлі чогось у кредит/лізінг перевірка цього рейтингу не займе у вас цілий місяць, чому так реагувати. це ніяк не буде заважати вчити мову, краще працювати і тд, до чого така невдоволеність
-
Для того щоб влаштуватися в корпорацію... Новоприбулому треба розтавити приоритети Мова Професійний рівень .... Credit score Чи перевіряючи свій кредитний рейтинг щомісяця, покращується англійська? Може професійні навички стають кращими ? Ну от не бачу я як це вплине на якість життя новоприбулої людини...
-
фінансова допомога також тільки там?
-
виходить, доведеться шукати житло до приїзду? програма ніяка не працює?
-
Це коли життєве кредо "долги отдают трусьі" :)
-
Коли берет нову кредитку, то вам відчутно просадять рейтинг, бо роблять хард чек. В мене так вийшло з Walmart. Було 707, а стало 667
-
Хто займався імміграцією, порадьте агента будь ласка.