Українська Канада
-
Тоді одразу себе налаштовуйте на те щоб знайти роботу від 25 на годину
-
Нє я жити хочу Як людина тобто Тимчасово потусуватись можна і на ГОА з орендою бунгало за 200 доларів
-
У фейсбуці сьогодні купа здивованих українців з неочікуваними грошима на рахунках
-
Перша порада, не дивиться наших у Тіктоці, краще в чатах як тут по факту питайте)
-
Ті хто кажуть що в Канаді погано, просто розбалувалися на пособіях в ЄС
-
Ой ви мене всі надихнули на цю пригоду Дякую дуже
-
Моя порада, перед від'їздом проведіть кілька днів на ютубі: документи, ціни, погода, банки, громадський транспорт, купівля/оренда авто блаблабла. Якщо англійська не fluent - займайтеся нею 24 годин 7 днів на тиждень. Підкопіть заощаджень. Навіть якщо не знадобляться, все ж спокійніше, коли є щось на чорний день. Вдвох працюючи на мінімалку в макдональдс (15 дол на годину до вирахування податків) вижити можна, але буде не весело. Якщо є мова і досвід, то буде не мінімалка.
-
А на який час можна вилітати? Ну на місяць або тиждень Та якщо на пів року наприклад що буде
-
Чекай-чекай, зараз підтягнеться група підтримки бомжів, наркоманів, та секта свідків поганої медицини і слабкої освіти. Тож поки варіант з бунгало у Гоа за $200 не відкидай
-
Кожен бачить що хоче. Мені в Канаді набагато комфортніще, люди добріще і простіще до життя ставляться, дуже багато природи, можливостей для спорту, немає шовінізму як в Європі в такій кількості, всі мігранти які приїхали будувати краще життя, більше можливостей для розвитку, безкоштовна медицина, безпечна країна де небуло понад 100 років військових дій та політичних криз Європейського рівня, адекватний сусід, прапори України повсюду.
-
Щодо медицини, то дружині призначили операцію на долоні, де кістка, пухлина, яка у нас просто пробивається шприцем і все на 24 серпня. Ну здається довго, але можна і почекати так, але справа у тому що на 2024 рік
-
То кліматичні
-
В Канаді такого нема
-
+ в польщі до Українців на роботі майже все ставлятьсч гірше ніж до поляка
-
Боляче щось підіймати та робити вправи. То ми краще вже злітаємо до Європи, дякую, що безкоштовно (взагалі то коштовно, бо за податки), але не треба 🤣
-
А до США їздить можна?
-
Трохи досвіду мігрантів з інших країн, які переїхали до Канади, переклад автоматичний
-
як буде віза до США - то так. але у Канаді черги на співбесіду у посольстві більше року)))
-
Спробуйте ще раз сходите, поясніть що боляче, чи можно якось прискорити?🤷♀️ Якщо ходити до них періодично можливо зроблять скорше…просто порада🤗
-
Набор продуктів, 125 доларів.
22 Jan 2023, 19:22
87792/123813
about 2 hours ago