Українська Канада
-
Є, звичайно, і гостре, але воно позначено spicy. Є на різний смак.
-
А який це смак: канадський?
-
Страви в таких місцях адаптовані під «канадський» смак, та і завжди можно попросити no spicy
-
гострого не їм В T&T доста не гострого їв Суші наприклад кращі і вигідніші там ніж в мереживних супермаркетах
-
Та навіть в тому Волмарті чи Собіс, чи суперстор готові курочки гриль продаються Курку готову взяв, на гарнір вже можно щось вдома приготувати;) що там гречка, рис чи бульба що вам вже подобається
-
Дякую за поради)
-
Ну більш адаптований, не настільки гострий як в орігінальній кухні;) Я їла наприклад філіппінські, кітайські, страви Індії домашнього виробництва то там spicy 🥵 🌶️ 🌶️ 🌶️ , а в буфетах то страви не є такі гострі
-
Ми зазвичай в Costco купуємо. Гарна економія, але це добре для родини, великі упаковки, дешеві ціни. До речі, курка гриль там 7 cad коштує, завжди гаряча і смачна.
-
А в італійському наприклад готові страви популярні досить теж Кожен день інше готують там
-
Вітаємо, Victoria! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Всім добрий вечір, є 2 авіаквитки на 26 Липня з Торонто до Франкфурта, авіакомпанія Кондор. Ми з дружиною не можемо перебронювати дати, але можемо змінити дані пасажирів. Тому якщо комусь потрібно, можу продати квитки, набагато дешевше ніж на сайті кондору.
-
Дякую!
-
Треба отримати, потім вас ніхто не тримає можете їхати з Канади та до Канади коли захочете
-
Друзі! Можливо підкажете?! Необхідно приїхати до Канади на тиждень , на співбесіду. А потім повернутися до України. Я можу не отримувати в аеропорту WP ??? Це не буде вважатися порушенням програми CUAET? Пустять наступного разу в країну?
-
@yuriidev, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка, при заповленні анкети на візу потрібно загрузити документи, дозволяє загрузити лише 1 файл в 1 документ. А якщо декілька файлів, як їх одночасно добавити в 1 документ?
-
Зробити з них один і після цього завантажувати.
-
Добрий день, таке питання. Як змінити місто де буду здавати біометрію? З Київа на Львів. Потрібно кудись писати про відмову від Київа? Чи можна просто зробити новий запит на Львів? Сподіваюсь зрозуміло написав🥴.
-
Mischa Dron 777, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрый день Скажите,можно ли подать анкету по одному паспорту,а на вклейку отправить новый? Паспорт через 11 месяцев кончается,пока биометрия,пока вклеят - пол года останется
22 Jan 2023, 19:22
87831/123847
about an hour ago