Українська Канада
-
-
Безкоштовно навчаю англійської мови діточок та дорослих, у яких складна ситуація. Я аспірант філології, тому буде легко. Оплати немає, від вас тільки бажання вивчати. Набір кожні два тижні в тг каналі, дивіться в профілі, публікую там і матеріали. Просто хочу допомагати тим, що в моїх силах. Усім мирного неба!☀️
-
Друзі , можливо комусь буде цікаво Мій магазин Україно-Канадського мерчу 🇺🇦🇨🇦 Половина прибутку буде йти на збори та фонди для ЗСУ ( буду ділитись в інсті та на Ютуб куди будемо відправляти гроші ) ruslanko.myspreadshop.ca/all
-
Підскажіть хто стикався дитина 14 років з Польщі до Канади летить, сьогодні прикордонна служба Польщі щось просить ще окрім паспорта та візи? Питали Авіокампанії ЛОТ бере дитину без супроводження, а прикордонній службі щось потрібно ще окрім паспорта та візи хто знає підскажить будь ласко
-
Такой вопрос - Эвалюация или подтверждение Укр., образования в Канаде. Процесс Эвалюации диплома я понимаю, вопрос заключается в том что - имея шк., Аттестат 11 кл (не более) Подтверждение Аттестата за 11 кл проходит аналогично как и с дипломом через WES или для Аттестатов другой процесс? Прошу совета только у компетентный людей в этом вопросе, спасибо!
-
Це означає, що вам треба здати спочатку ваші біометричні дані, щоб вони почали вашу заявку розглядати. Більше нічого. Шукайте місце і дату на здачу і здавайте біометрію.
-
Записуйся на подачу біометрії і їдь здавай