Українська Канада
-
А як же інфа що не можна перевіряти часто свій рейтинг бо він буде падати? Чи це міф ?
-
Дуже дякую 👍
-
Де в режимі онлайн можна дивитися прохідний бал Express Entry?
-
Цікава, його мотивація. Може мав родичів українців
-
CreditKarma is another service. Although I prefer Borrowell too.
-
Working with a realtor *guarantees* that you WON'T be a victim of scam. Canada in real estate industry is highly regulated - completely unlike situation in Ukraine. Realtors pay lots of money annually just to maintain their license. And, as well, are financially and legally liable for any harm they do to their clients. Also, NEVER EVER send money through Western Union to ANYONE for any services in Canada. It is 99.99% scam.
-
Так чому саме 11.11?
-
Тобто work permit виданий в аеропорту дає прово на роботу 3 роки так ? Або на скільки видасть офіцер
-
Дуже Вам дякую!
-
Ну ось, я і не казав що робота не на 3 роки давалась. Але інформація про видачу візітор візи на 10 років або до закінчення паспорту була. Зараз вже прибрали. Доказ ваша віза, моя віза, і скріни з архіву
-
Візитор віза не дає право перебувати в Канаді довше півроку поспіль. І не дає право працювати. Тому не має значення, скільки років вона діє, якщо ви тікаєте від війни і по приїзду отримаєте ворк перміт.
-
В мене віза по CUAET на 10 років доречі) Напочатку видавали візу до закінчення паспорта, все правильно. Влітку програму переробили, тепер видають лише на 3 роки. Але саме дозвіл на роботу з самого початку також видавали на 3 роки
-
Віза діє 10 років. Вона мульти. Перебувати на території Канади можна сумарно 3 роки. Або зразу, або кататися протягом 10 років по місцю-два
-
@Nihyjasobiblya я з першого разу зрозумів що ви клоун. Може вже щось напишете?
-
Як це не офіційний скрін??? Не смішіть мене. Я вам показав що було написано на початку програми. З самого початку офіційно писали про 10 років або до закінчення паспорта. При цьому право роботи на 3 роки. Вважаю тему закритою.
-
Я слідкую за Cauet з перших днів, як з’явилася ця програма. Заповнювала анкету у квітні. Не було інформації про 10 років. Я кинула скрін з офіційного імміграційного сайту. Ваш скрін придивилася. Це не офіційна інформація. Але це все не суттєво, бо віза, то лише для в’їзду, яка різниця на скільки вона років?
-
Читайте уважно мої повідомлення і все побачите. я навіть скрін кидав
-
Де тут про 10 років?
-
Дякую
-
Перечитав цей документ... Але там не вказано в ньому, що, буде відмінено наприклад допомогу в 3000 чи безкоштовний тимчасовий готель, чи не буде видаватись ворк перміт... То по чому можна зробити висновок, що так і станеться і після 31 березня це не буде діяти?
22 Jan 2023, 19:22
8792/124323
8 minutes ago