Українська Канада
-
Дуже дякую, так нас вже залякали що везти гроші не можна, заберуть. пишуть це люди які знаходяться в Канаді, не розумію навіщо.
-
Коли ви стаєте податковим резидентом в Канаді, а це після отримання SIN, то податок платиться не залежно від того, в Канаді отриманий прибуток, чи ні Який самий відсоток будете платити: повний чи різницю (якщо між країнами є договір), це вже у бухгалтера будете питати
-
Дякую, а якщо заробіток не в Канаді, а живу я в Канаді , то вони будут просити виплачувати податок?
-
Нічого не забирають Ви просто декларуєте, що ввозите більше $10.000, усе
-
Добрий день, підскажіть будь ласка , якщо їхати в Канаду по програмі CUAET, и везти з собою кошти на проживання (наприклад:30.000$), з них зразу забирають 25-30%???
-
Тільки мед огляд на Class 1 ( на трак) то платив 100$
-
о, дякую за інфо - щоб люди розуміли що якщо поїдуть в інше місце то треба буде платити
-
ну то ж трошки різні речі :)
-
Я в Вінніпезі безкоштовно проходив.
-
це де він в Канаді безкоштовний? Аж цікаво стало
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, як краще зробити - пройти медичний огляд в Україні щоб отримати одразу необмежений дозвіл на роботу, чи проходити медогляд вже в Канаді і після нього подаватись на зняття обмеження з воркперміту? Які терміни отримання необмеженого воркперміту в такому разі очікувати? Підкажіть, будь ласка, хто вже має досвід...
-
Просто продовжуйте гратись з вводом номеру вручну (не копіюйте). Те саме, кожного разу і в мене. Дуже бісить.
-
В залежності від того яку візу вам вклеять, якщо work, то в Канаді подасте на ворк перміт. У будь-якому випадку статус у вас буде "temporary resident".
-
Дякую , не виходить((