Українська Канада
-
1000$ то виплатити дуже просто, а от 4000$ і вище то інша справа.
-
Доьрого дня. Підкажіть будь ласка ☺️ Якщо я оформлю візу у Канаду і наприклад скористаюся нею, я зможу потім якщо що оформити біженство у Польші, Германії, Франції, Чехії??? Чи ні? І також якщо відкрию і не скористаюся нею, теж саме питання. Одні говорять що не дають потім прихисток як біженцю. Інші кажуть, що не впливає. Питаю про всяк випадок
-
В Чехії закривали цю тєму по захисту коли люди відкривали візу в Канаду. Тому думаю і в Польщі так може бути
-
Я зі сходу країни, тому і питаю про захист у Польщі про всяк випадок. Раптом жити ніде буде... А про візу в Канаду просто питаю, чом би і ні, якщо можна зробити? Пожити пару місяців, подивитися. У вас є відповідь на моє питання?)
-
То для чого вам віза в Канаду і захист в Польщі?🤔
-
Чехія не надає тимчасовий захист, якщо є робочі візи інших країн
-
Дякую. В про Німеччину випадково не в курсі?)
-
Дякую
-
чи не знімуть з прихистку якщо візу отримувати
-
Хто стикався з такою ситуацією: по прильоту в Канаді (перший аеропорт Монреаль) нам з дружиною видали work permit, а дітям study permit ні, сказали висить система, зв'яжуться і пришлють поштою. Що робити, можливо його отримати десь на місці?
-
а що до Іспанії, хтось знає?
-
Просто почекайте. Якщо сказали- вишлють, то вишлють. У нас при отриманні ворк пермітів не працював принтер. Через декілька днів офіцери принесли ворк перміти нам додому.
-
Але ж не дали візітор рекорд...
-
Можете спробувати зв’язатися з ircc по телефону, або через кризову форму. У нас запитували адресу для контакту. Ви взагалі ніяких контактів не залишали?
-
Дякую, тоді будемо чекати поки зв'яжуться з нами, так як на той момент ми не мали точної адреси де зупинимся, можливо якось надати їм цю інформацію?
-
Поки що тільки Чехія офіційно прийняла нормативний акт, за яким відмовляє в тимчасовому захисті тим, хто має відкриті візи інших країн (Канади, Великобританії, США).
-
Доброго дня. Якщо людина має ВНЖ і дозвіл на працю в Європі (Угорщина) оформлення канадської візи якось вплине на подовження дозволу на працю і т.д.?
-
А можна взагалі анулювати візу ?)
-
Ел пошту і номер телефону
-
Elina, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
88052/123821
about 8 hours ago