Українська Канада
-
а що до Іспанії, хтось знає?
-
Просто почекайте. Якщо сказали- вишлють, то вишлють. У нас при отриманні ворк пермітів не працював принтер. Через декілька днів офіцери принесли ворк перміти нам додому.
-
Але ж не дали візітор рекорд...
-
Можете спробувати зв’язатися з ircc по телефону, або через кризову форму. У нас запитували адресу для контакту. Ви взагалі ніяких контактів не залишали?
-
Дякую, тоді будемо чекати поки зв'яжуться з нами, так як на той момент ми не мали точної адреси де зупинимся, можливо якось надати їм цю інформацію?
-
Поки що тільки Чехія офіційно прийняла нормативний акт, за яким відмовляє в тимчасовому захисті тим, хто має відкриті візи інших країн (Канади, Великобританії, США).
-
Доброго дня. Якщо людина має ВНЖ і дозвіл на працю в Європі (Угорщина) оформлення канадської візи якось вплине на подовження дозволу на працю і т.д.?
-
А можна взагалі анулювати візу ?)
-
Ел пошту і номер телефону
-
Elina, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Подивіться на сайті canada.ca. Там є розділ Зв’язатися з нами. Email у них немає, є тільки кризова форма для зв’язку і телефон.
-
Можна 2гий паспорт зробити, тоді ніхто не дізнаєтся про інші візи
-
Дякую
-
@Lena_Malyk, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Здасться Ірландія також!
-
Доброго дня, може це 1001 однакове питання але все ж таки, підкажіть будь ласка ( або дайте лінк) які причини для можуть бути для такого типу запиту?
-
Доброго дня, може це 1001 однакове питання але все ж таки, підкажіть будь ласка ( або дайте лінк) які причини для можуть бути для такого типу запиту?
-
Доброго. Який відсоток на зняття готівки в банкоматах Канади з карток українських банків? Скажімо, карта в usd, комісія банку 1,5%. Що візьме ще канадський банк?
-
Я знаю) Тому і питаю як буде виконуватись конвертація. Як можливо це порахувати?
-
Привіт! Мене звати Вікторія і я займаюсь репетиторством з англійської мови😉 Зазвичай займаюсь з дітьми та дорослими початкового- середнього рівня. Перше пробне заняття- БЕЗКОШТОВНО :) З задоволенням відповім на всі питання)
22 Jan 2023, 19:22
88062/124478
3 minutes ago