Українська Канада
-
Так я не збираюсь їх соціалку використовувати. Гроші є, все 👌
-
Роздадуть грін-карту - які ж тут люди всі наївні 😁
-
Не було тих хто не мав куди подітися, усі мали змогу отримати захист у Європі ж Та спонсор то є, не проблема
-
Я так не думаю, бо туди люди їдуть з Європи, плюс донедавна ж туди навіть пускали тих хто давно не проживав в Україні Але я ще раз перечитаю вимоги до апліканта. Як то кажуть що не заборонено то дозволено
-
І якщо ви отримаєте U4U, ви зобов'язані повідомити IRCC?
-
Ну як будуть то скажу прямо як є, що у процесі
-
Ви ж в курсі, що вас будуть питатися, чи ви подалися на ПР у Канаді? І чи ви в процесі?
-
Так треба було жити в Україні на момент 11.02.2022
-
Ну якщо не податись то точно не отримаю, а так є шанс. Що я по суті втрачаю
-
Звичайно, всі використовують всіх програми по максимуму, хоч і розказують, що нічим не користувалися
-
Не заважай людям обурювати Канаду
-
Повний бред. Але успіху.
-
Якщо ви таке стверджуєте, то очевидно ви не розібралися, який статус дає U4U
-
Так це ж не статус біженця. Я не маю нікого статусу у Штатах чи не матиму
-
Ага, невже ви думаєте, що IRCC тупі? Чи ви наймудріший?
-
Ні, це не статус взагалі. Це пароль, отака невелика гра закону)
-
Ну як не проголосують так не проголосують. З іншого боку а який сенс плодити нелегалів ще більше.
-
Є вимоги. При заповненні аплікації на ПР ви вказували, що не є маєте статусу в іншій країні, а U4U надає вам статус тимчасово резидента, refugee. І ви зобов'язані повідомити IRCC про це.
-
Люди свято вірять, що Байден заб'є на міжнародні закони і без згоди України автоматично надасть статус постійних резидентів 200К українцям. Люди, читайте трохи законів та включати логіку!
-
А чого? Такого немає ж у вимогах. Я повідомляю якщо у мене зміни якісь у заявці чи у роботі. Ніяких змін не планується
22 Jan 2023, 19:22
88167/124541
about an hour ago