Українська Канада
-
Так це ж не статус біженця. Я не маю нікого статусу у Штатах чи не матиму
-
Ага, невже ви думаєте, що IRCC тупі? Чи ви наймудріший?
-
Ні, це не статус взагалі. Це пароль, отака невелика гра закону)
-
Ну як не проголосують так не проголосують. З іншого боку а який сенс плодити нелегалів ще більше.
-
Є вимоги. При заповненні аплікації на ПР ви вказували, що не є маєте статусу в іншій країні, а U4U надає вам статус тимчасово резидента, refugee. І ви зобов'язані повідомити IRCC про це.
-
Люди свято вірять, що Байден заб'є на міжнародні закони і без згоди України автоматично надасть статус постійних резидентів 200К українцям. Люди, читайте трохи законів та включати логіку!
-
А чого? Такого немає ж у вимогах. Я повідомляю якщо у мене зміни якісь у заявці чи у роботі. Ніяких змін не планується
-
Ну як буде вже то покажу. Я не збираюсь нікого намагатися обдурити
-
А в чому обурення? Зʼїздив, подивився і назад
-
Нажаль, дехто переносить совковий менталітет до Канади, і думає, що зможе обдурити всіх і зібрати всі гроші із соціальних програм .
-
Ну так саме тому я і кажу ж що перечитаю усі вимоги 🌚
-
Ви мене з кимось переплутали
-
А це не ви не змогли потрапити у Квебеці на Драгонс і віддавали квитки?
-
Всім привіт! Можливо, хтось ще планує чи хоче потрапити на концерт до Quebec 15-го числа 18:00 – Lana Del Rey, не виходить за обставинами. Є два квитки, віддамо дешевше! 🙏
-
На жаль таке не слухаю😂
-
Але якщо у вас будуть два квитки на Емінема і не виходитиме за обставинами і віддаватимете дешевше, пишіть 😁
-
Я не зовсмім розумію про що ви говорите, якщо вам нудно, то поспілкуйтесь з кимось другим 🙏
-
То подивіться на повідомлення на одне вище мого попереднього. Просто за вас трохи турбуюся , що усі концерти пропускаєте
-
Я не сперечаюсь, але думаю, що ви мене переплутали
-
Ні, в мене дуже хороша памʼять
22 Jan 2023, 19:22
88180/124480
32 minutes ago