Українська Канада
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи потрібно подавати consent form разом з паспортом, якщо я особисто відвезу свій паспорт на вклеювання в vfs і заберу також особисто?
-
Вітаю! Маю питання. Які можуть виникнути проблеми, якщо при заповненні аплікації CUAET у графі "Do you have a valid national identity document?" не було вказано наявність внутрішнього паспорта? Чи треба його вказати при заповненні аплікації на OWP? P.S. Паспорт старого зразка, який вже як рік треба було поміняти на ID карту
-
👋привіт). Підкажіть будь ласка, Враховуючи, що можливість отримання work permit скоро завершується, чи є можливість отримати work permit для чоловіка (чоловік військовослужбовець), враховуючи, що : - надам консульській службі в аеропорту Монреаля його паспорт, - надам свідоцтво про шлюб, можливо з апостилем (переклад на англійську мову завірено нотаріально) - покажу підтвердження, що ми подавалися вдвох в одній анкеті, як сім'я чи видають work permit віддалено? або членам родини?
-
Подскажите, пожалуйста, сколько дней требует Канада после взятия крови на титры 45 дней ,60?через Европу не лечу
-
В Канаді кров не беруть в аеропорту.
-
ворк пермінт можна отримати прибувши в Канаду до 31/03/2024
-
Дайте угадаю, вы с Крыма?
-
Я питаю за Скільки діб треба мати тітри для кота?не менш 45 чи как в Европі 90? Я буду їхати через Турцію
-
National identity - це не внутрішній паспорт (в ньому не вказана ваша національність). В Україні немає такого типу документу. Просто пишете "ні"
-
Дякую)))
-
Одеса
-
А що старий паспорт обов‘язково треба міняти на карту?
-
Друзі, підкажіть будьласка, я заповнила анкети зараз і прикріплюю документи. На кожен розділ більше одного документа не пускає. У всіх так було? В мене багато всіляких документів. Куди їх прикріплювали, якщо там обмеження?
-
Через програми Adobe pro і тому подібне
-
А це я знаю)
-
Об'єднувати в один
-
Взагалі ні, але якщо в старий паспор треба вклеювати фото, то його міняють на Id
-
"work permit можна отримати, прибувши в Канаду" тобто лише за умови фізичної присутності, вірно?
-
А хіба "national" не використовується ще як "державний"?
-
на території Канади , бути присутнім фізично чи можуть видати і членам родини першої черги ?
22 Jan 2023, 19:22
88227/124560
about 2 hours ago