Українська Канада
-
Всім привіт підскажіть можливо хтось знає чи дійсне канадське водійське посвідчення в Україні?
-
Можу лиш припустити, що в автора просто такий досвід. Якщо ж автор вирішив, що те, що написане, - правда для більшості, то повністю не згоден.
-
Доброго вечора . Може комусь потрібно зробити переклад документів з української на англійську чи французьку , робимо переклад всих документів , перекладач легалізований , вартість помірна ( залежно від документа ) але набагато дешевше ніж тут . Звертайтесь в особисті повідомлення
-
Мабуть автор цього поста має суто канадський досвід, і не має звички відповідати на незручні питання клієнтів… взагалі помітив, що в Канаді немає такої клієнтоорієнтованості, як в Україні. А ці приклади з причепом 🤦🏻♂️ лютий крінж… тут взагалі авто яке експлуатується з фаркопом вважається суто робочою лошадкою та зношується вщент. Приклад з субару взагалі не зрозумілий🤷🏻♂️ до чого тут порівняння досвіду експлуатації в Україні з Канадою… те що тут бензин кращій по якості, то так… але стан канадських авто тільки від бензину не залежить. Мабуть автор цього поста хотів сказати, щоб його не турбували незручними питаннями… мовляв чувак, ось є автівка і все… подобається бери, якщо є питання, то краще йди далі🤷🏻♂️
-
На моменті про "майже вічні амортизатори" я чуть чаєм не вдавився. Бо я живу в Вінніпезі, де дороги сходять разом з снігом, і якраз недавно я заплатив майже 1500$ за ремонт ходової, тих же 'вічних' амортизаторів. Та і загалом поради посту трохи дивні. Ну ок, він сам чесний канадський перекуп, пробіги не крутить, втоплені машини не продає і взагалі тут ринок інший, ага, як би не так. Дійсно тут це явно не так поширено і тут вряд чи вам впарять як у нас одну машину зварену з двох американських битків, але своя доля шлаку тут теж є.
-
Кончені
-
-
Порівняно з Україною Плюси авто тут : в тому, що багато пробігу по трасах, тому менше мотогодин Обслуговування по регламенту виконується Пробіг і обслуговування можна подивитись по базі, тому його лише в деяких випадках скручують Солі менше на дорогах, дороги трохи кращі, бензин кращий Мінуси: Все, що не по регламенту виконуватись не буде (масло в коробці (тому автомат може штовхатись і це лотарея чи заміна масла все виправить чи ні), або power stealing рідину ніхто не міняє, тому підсилювачі керма на 100+к милях на кучі машин течуть) В місцях де міняють масло можуть спокійно недолити квотер, і так місцеві й їздять з рівнем на мінімумі Дилери на площадках бу машин накручують ціну вдвічі й більше, порівняно з покупною і впарять тобі любе корито з табличкою “as is”
-
з приводу втоплених не погоджусь. На власні очі бачив двічі цього сезону як легковик заїжджає в озеро щоб спустити човен з причіпа. Задні двері у воді майже по ручки, передні - по поріг. В такому положенні водій залишає авто на кілька хвилин поки швартує човен, потім повертається до авто і їде на парковку. Сапуни на редукторах, якщо це повноприводне авто, вся електроніка - взагалі все у воді. І то нікого не хвилює. Чи потрапляє вода в салон/багажник не знаю, може ущільнювачі тримають. Але це дуже розповлюджена практика