Українська Канада
-
Через океан?) вони через Дніпро пройти не змогли, яка ще Росія поряд)
-
Не перекручуйте слова, про долар там нічого не було і зараз яка погана Україна це ви пишете, а не я Обʼєктивно багато в чому Україна попереду Канади в крапка
-
тобто 3 роки тому там був інший сусід і треба було робити будівництво бо гаубиці можна ж потім просто попросити як треба буде, так?
-
Читаю рівно те що ви пишете ;)
-
можна відправити швидко гроші за закладку. Ваш хід, пане
-
не заморочуйтесь, відпочивайте
-
якщо будувати дороги а не гаубиці знаючи що поруч росія має плани на вторгнення, то так, погано.
-
А що там? На 3 слонах тримається?)
-
от ви нудний. мудрий наріт не так сервіс і продвинутість міряє
-
Ось трошечки стабільності. "У 2014-2017 роках фінансова система України пережила справжній шок. Тоді майже 100 банків визнали неплатоспроможними, а тисячі українців втратили свої заощадження." www.epravda.com.ua/publications/2021/06/16/675033/
-
Підкажіть будьласка, що це означає. Прийшло у відповіді для моєї мами та сина.
-
Бо вони безоплатно нічого не роблять. Так завжди є в Україні. Маєш гроші - маєш права. Нема грошей - нема прав, лише обов'язки.
-
Не завжди.. Купив я косарку в Україні, попрацювала 2 дні і зламалася. Продавець відмовився виконувати гарантійні обов'язки. Пішов я до захисту споживачів, заплатив їм $100. Вони позвонили продавцю і казали, що якщо продавець не поверне мені гроші, то буде з ними мати справу. Продавець повернув гроші.
-
Дякую
-
З радістю б повернувся б в Україну та інвестував кошти у проекти, якби там не було корупції та кишенькових судів. Нульовий захист інвестицій. Для мене це був основний трігер виїзду. І так, в Україні я до лікаря попадав по дзвінку , і все швидко робили за гроші, у Канаді треба чекати. Лікарі в Канаді справді вчаться, а в Україні одиниці є професіоналами. Для прикладу: дозвіл на будівництво/реновейшн у Вінніпезі $174, 10 безнес днів і рішення прийнято. В Україні я тільки за погодження проекту віддав $1К на лапу, заплатив офіційно, і чекав 8 місяців для отримання погодження.
-
Уже розібрав, щоб не дісталось коломойському. Новині 2 роки
-
Добрий день, може хто знає, як зв'язатися з волонтерами в Саскатун, може є почта чи номер телефону, дякую
-
Вони кожного року десь 160 мільярдів тільки федерального таксу збирають, тому працюючи українці, відібють цю суму ізі…
-
Як отримати????
-
Але не всім дають цю підтримку І не знаю на скільки це правда але можуть знімати бали при подачі на піар Від любої підтримки не тільки цієї
22 Jan 2023, 19:22
88370/123896
5 minutes ago