Українська Канада
-
Не завжди.. Купив я косарку в Україні, попрацювала 2 дні і зламалася. Продавець відмовився виконувати гарантійні обов'язки. Пішов я до захисту споживачів, заплатив їм $100. Вони позвонили продавцю і казали, що якщо продавець не поверне мені гроші, то буде з ними мати справу. Продавець повернув гроші.
-
З радістю б повернувся б в Україну та інвестував кошти у проекти, якби там не було корупції та кишенькових судів. Нульовий захист інвестицій. Для мене це був основний трігер виїзду. І так, в Україні я до лікаря попадав по дзвінку , і все швидко робили за гроші, у Канаді треба чекати. Лікарі в Канаді справді вчаться, а в Україні одиниці є професіоналами. Для прикладу: дозвіл на будівництво/реновейшн у Вінніпезі $174, 10 безнес днів і рішення прийнято. В Україні я тільки за погодження проекту віддав $1К на лапу, заплатив офіційно, і чекав 8 місяців для отримання погодження.
-
Вони кожного року десь 160 мільярдів тільки федерального таксу збирають, тому працюючи українці, відібють цю суму ізі…
-
Як отримати????
-
Але не всім дають цю підтримку І не знаю на скільки це правда але можуть знімати бали при подачі на піар Від любої підтримки не тільки цієї
-
Зверніться до свого кейс менеджера